[Switch] [Zelda:BotW] 薩爾達傳說:曠野之息 (14) 2018年初更新中文字幕

1001 回覆
25 Like 3 Dislike
想問血bar上面個數值點開㗎?

著champion tunic先有嘅技
想問血bar上面個數值點開㗎?

著champion衫/神獸頭盔
我見話就出中文版
係咪遲d先買好d?
定係而家買等更新都得?
轉language洗唔洗好似pkm咁重玩?
啱啱買咗wolf link amiibo

好型

好型

佢好似可以幫手搵素材

好型

佢好似可以幫手搵素材

但你玩twilight princess 隻狼咪得3格血

好型

佢好似可以幫手搵素材

好型

佢好似可以幫手搵素材

係,所以拎去打人馬被人秒咗

隻狼就算20格血都好快俾人馬秒,隻狼打卒仔,獵下肉咁,同埋如果你要捉蝴蝶嗰類唔好帶狼,一行埋就飛走
想問下我去到火山到 著哂火 又衝唔到去城到買防火裝
而家卡著咗入唔到去
而家卡著咗入唔到去

係咪可以合d嘢食滅火 俾我入到去
而家卡著咗入唔到去

Fireproof elixir?
而家卡著咗入唔到去

It is an elixir that Link can make by Cooking either Fireproof Lizards or Smotherwing Butterfly with monster parts. Link can purchase it from Gaile at the Foothill Stable near the Maw of Death Mountain or from Offrak in Goron City.
而家卡著咗入唔到去

It is an elixir that Link can make by Cooking either Fireproof Lizards or Smotherwing Butterfly with monster parts. Link can purchase it from Gaile at the Foothill Stable near the Maw of Death Mountain or from Offrak in Goron City.

thx 過到去了
最近開翻出黎玩下,framedrop勁左好多
有冇人一樣
有冇人一樣

我都係
有冇人一樣

我都係

係咪玩慣Splatoon MarioKart Odyssey 全部60fps對比之下差啲咋
有冇人一樣

我都係

係咪玩慣Splatoon MarioKart Odyssey 全部60fps對比之下差啲咋

有d位係低到頂唔順既,之前lag一兩下都接受到
落雨打怪、樹林打怪、打怪d camp都係keep住>20fps咁打
有冇人一樣

我都係

落雨打怪、樹林打怪、打怪d camp都係keep住>20fps咁打
有冇人一樣

我都係

落雨打怪、樹林打怪、打怪d camp都係keep住<20fps咁打
有冇人一樣

我都係

落雨打怪、樹林打怪、打怪d camp都係keep住<20fps咁打

Botw好似手提mode表現最好
Zelda: BotW v1.3.3 已出
>追加 異度神劍2 | Xenoblade 2 支線任務

Zelda: BotW v1.3.3 已出
>追加 異度神劍2 | Xenoblade 2 支線任務

套3有咩能力
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞