[Switch] [Zelda:BotW] 薩爾達傳說:曠野之息 (14) 2018年初更新中文字幕

1001 回覆
25 Like 3 Dislike
mipha
睇見就心up
屌 今次個dlc就足料 有排玩
屌 今次個dlc就足料 有排玩

D 提示好飄忽
新裝去到跡果度又一件都挖唔到
啲裝備得5頁,拎埋新amibo會唔夠擺
有冇人知有咩新能力,冇咩特別就唔理住
留名到時出中文版就買dlc重玩

利申:一週目未捨得爆機...
好想中文版玩

normal mode玩埋個一週目先都冇所謂啦
二週目玩master mode+dlc仲爽

normal mode玩埋個一週目先都冇所謂啦
二週目玩master mode+dlc仲爽

master mode 係要重打一次,起手個下真係幾難既

唔只難 新手教堂隔離已有班馬紋人馬
等耐左幾秒隻怪就回血
人馬等佢轉phase 已經回滿
盾反guardian 中間等佢射時會回血
難玩到痴筋
套古代馬鞍好撚正
啲裝備得5頁,拎埋新amibo會唔夠擺
有冇人知有咩新能力,冇咩特別就唔理住

唔keep村民裝 暖衣同怪物面具就夠位
同埋dlc裝可以喺terry買番
有冇人係冇揾攻略都知有個森林一入去就黑哂果度要做乜

我估呢度好多人從來無用攻略

又係你啊陳生

又係你啊陳生

屌你mon住我

又係你啊陳生

屌你mon住我

我愛Zelda
想問Master Sword係咪有得出波 太耐冇玩唔起得點住
想問Master Sword係咪有得出波 太耐冇玩唔記得點出
想問Master Sword係咪有得出波 太耐冇玩唔記得點出

自己滿血嗰陣撳R

自己滿血嗰陣撳R

原來要滿血 唔怪之得㩒極都唔得
謝巴打
電單車好爽皮
但cap screen 冇得轉鏡頭可惜,好難拍飛躍
個Dlc 係用同一個save? 我洗左之前個爆機save 而家得10個shrine
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞