[Switch] [Zelda:BotW] 薩爾達傳說:曠野之息 (14) 2018年初更新中文字幕

1001 回覆
25 Like 3 Dislike
有冇巴打 方便影張特典地圖睇下?
有無人知元朗有無偷跑
有都肯定炒價,喜利果兩間次次都夾埋一齊炒
喜利個兩間其實都係同一間 問左佢佢要2月1先番貨

我尋晚喜利買左428
齊書仔地圖
有冇巴打 方便影張特典地圖睇下?

手震求其影
條友仔我晏就打去佢重係話無 搞到我去左嘉城買440
去整完部機拎左影相勁能
之後返左去搵阿婆,阿婆叫你去返d相既位置
係咪要自己搵d相係咩位?
下一步有咩做?直接環遊世界打試練升心心同氣?
我諗update起碼要聽晚12點先有啦
係要自己搵,但又未至於盲搵

係度畫緊畫的畫家問佢通常會有線索
岩呀
升下心心耐力,開地圖先

如果想玩得順暢啲,可以去搵hestu 開大武器格數先
我嗰時初打都係開map優先,見到有塔響可以接近既距離我會盡量鏟去開

嗰十幾張相有幾張係相對易搵,有某d好明顯地型背景嗰d呢

初局升氣應該重要過心,如果唔係爬一兩層樓就跌,如多地方都去唔到

hetsu係賊黎,武器升到咁上下收廿幾三十粒
剛入手,打算買埋DLC先開game。想問master mode係未好撚難打?你知中間轉master又要由頭嚟過,而爆咗normal 又未必再玩過master
尋晚收工買左中文版
想問下點解主角唔係薩爾達,而係換左做林克
劇透既話麻煩加密返
睇睇你本特典先再問
建議你放返隻game出去
我新手果陣都係開哂D塔先玩
然後有座塔係湖中間,有隻放電既19怪
我卡左半個鍾先-6上到座塔

多謝三位
咁大獲,我升左2粒心
之後要升返氣?
陶大宇
升心無問題
早d 攞大師劍
用雀技 + 爬山裝都頂得住唔夠氣
其實隻野open world,先後次序無咩所謂
我反而幾enjoy唔睇人提而自己發掘d野
好似火山附近個睇片回憶位我完全係誤打誤撞發現
嗰時未知要防火藥就響塔頂諗住空降Goron City,飛左入去著晒火即淆底求其搵座山降落,點知一落地隔離就發光
你柒夠未
其實伙知唔知我做緊乜
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞