諗極都諗唔明,究竟艾斯係點死?

230 回覆
416 Like 27 Dislike
算吧啦 不嬲覺得尾田d解釋好on9 佢d設定係仔細合埋神早好似鋼煉上左神枱啦 依加拖到就黎連火影都超越佢啦
算吧啦 不嬲覺得尾田d解釋好on9 佢d設定係仔細合埋神早好似鋼煉上左神枱啦 依加拖到就黎連火影都超越佢啦

你都幾睇得起海賊王
紅髮比海王類咬手個單 我教尾田點兜啦
之後畫返個隻海王類係至勁個幾隻咪得

乜鬼至勁,比路飛一下收左皮啦
劇情需要佢死 必須死

比剛出海既路飛一拳打柒?
大家都係四皇旗下第三勁既幹部,我完全唔覺艾斯打得過餅乾同傑克,根本艾斯只係歐文同大福個lv,白胡團無勁人先比艾斯上到位,4隊之後個班隊長連PX都打唔過

理性討論,點會打唔過 2年前嘅艾斯嘅LV 廢過上將小小(自己翻睇頂上,佢傷左嘅情況同青雉打和,或者你可以話讓,但都唔會放曬水),如果2年都未死,進步空間實大,例如霸氣。宜家Jack比騰虎秒 點會打唔撚過?
我們可以只以目視的方法概估出火光的溫度:

紅色(200℃-350℃)

橙色(350℃-460℃)

黃色(460℃-570℃)

黃白色(570℃-740℃)

白色(740℃-1150℃)

藍白色(1150℃-2500℃)

藍色(2500℃以上)。

赤犬係紅色
艾斯係黃白色

岩漿存在於650℃到1400℃的溫度中

黃色火570

樓主收手啦

艾斯係黃白色(570℃-740℃)喎
順帶一提赤犬岩漿的紅色

From wiki
大家都係四皇旗下第三勁既幹部,我完全唔覺艾斯打得過餅乾同傑克,根本艾斯只係歐文同大福個lv,白胡團無勁人先比艾斯上到位,4隊之後個班隊長連PX都打唔過

理性討論,點會打唔過 2年前嘅艾斯嘅LV 廢過上將小小(自己翻睇頂上,佢傷左嘅情況同青雉打和,或者你可以話讓,但都唔會放曬水),如果2年都未死,進步空間實大,例如霸氣。宜家Jack比騰虎秒 點會打唔撚過?

Jack同貓狗車輪戰打左幾日先再去打騰虎同戰國,中間無停過,咁都打得爆兩架軍艦算勁,餅乾比娜美剋哂所有技,唔用能力都可以同四檔路飛打11個鐘,換轉明哥一早死左,相反艾斯戰績平平無奇,同青雉打成平手無乜參考價值,鑽石佬一下撞到佢吐血,之後咪又係比人秒,可能兩年後艾斯真係好勁,但兩年前真係無四皇幹部應有既霸氣,比着係餅乾同Jack,一早秒左煙佬
其實100度對火來講好低,係水既沸點100度搞到成班傻仔以為100度係好高

其實幾百萬對誠仔來講好少,係樓既價錢幾百萬搞到成班傻仔以為幾百萬係好多
你班友講咁多溫度做乜撚?
你地知唔知咩叫熱容量
尾田一早講熔岩果實係將火燒盡
唔知你班傻仔明唔明啦

成班中學雞岩岩開始讀physics
仲有佢點解會死 係因為佢要現真身擋招救人
根本都唔撚洗討論 咁都要講咁撚多頁
驚死人唔知你係中學雞咁

路飛出左海幾年就變到咁勁,可能十年前紅髮同巴基一樣咁廢,十年間由廢柴變四皇都唔係無可能,要兜都兜到既我諗

可以話紅髮一早睇中路飛所以專登被咬甩手刺激唔飛
你班友講咁多溫度做乜撚?
你地知唔知咩叫熱容量
尾田一早講熔岩果實係將火燒盡
唔知你班傻仔明唔明啦

成班中學雞岩岩開始讀physics

真係唔明,勞煩哥哥解釋解釋
我啱啱升中一,麻煩用淺白少少的詞語解釋
張圖只係赤犬自己9up
冇人話過一定係事實
利申我都係9up
唔明返去讀多啲書 上個網睇下都知咩料啦
一粒果實係純能量 另一粒係釋放能量加物質
講到咁白都唔撚明就算啦

仲有 尾田講既上下位 係講緊同性質既對戰產生既上下位
一個係純放能量,另一個係放能量又放物質再吸收你既能量
不如真係做多啲research 先好開po啦
引撚曬班傻仔上水 咁樣好玩咩?
火最高溫度是2500, 但唔代表艾斯的火係2500度, 可能只有100度都唔出奇。

得141度
講到咁白都唔撚明就算啦

講到咁白都唔撚明就算啦

讀咩書好
講到咁白都唔撚明就算啦

讀咩書好

緊係海賊王設定集
講到咁白都唔撚明就算啦

讀咩書好

緊係海賊王設定集

好勁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞