諗極都諗唔明,究竟艾斯係點死?

230 回覆
416 Like 27 Dislike
紅髮咁勁一開波都斷左手
比赤犬打死都無咩問題

後來隻野仲要比路飛出海時秒殺 究竟紅髮有幾廢

為斷而斷
物質+能量 vs 能量

荒謬
紅髮一早有霸氣 洗斷手?
紅髮 :屌你老味我武裝色硬化
隻海王類牙都崩
用肉體化擋 好似係
自然化咗嘅話赤狗就會穿過艾斯辣落路飛到
樓豬啱 所以艾斯其實未死
赤犬打架就叻,科學既野佢識條鐵咩,如果艾斯細個有好好讀書,就唔會比赤犬兇到
艾斯你死得好慘,下世投胎記得讀好科學先出海做海賊
尾田同我出嚟解釋
理性討論漫畫好癲
溫度高就贏?

你用火, 我倒啲水落去你收撚左檔啦

試下倒d水落太陽到
等睇尾田遲d出隻高熱火焰果實
紅髮有冇手都冇乜所謂其實我覺得

乜撚野有無手無乜所謂
佢人生唔係只得戰鬥架嘛
火唔同顏色有唔同溫度,ace紅火最多咪幾百度
雷神電唔到路飛已經戇鳩啦, 2億伏特唔通電都燒熔D膠呀?

1億 伏電落舊膠度 應該會宇宙大爆炸 灰飛煙滅
理性討論漫畫好癲

呢位巴打,我非常同意,但唔知點解我笑左

正評我比既
紅髮有冇手都冇乜所謂其實我覺得

乜撚野有無手無乜所謂
佢人生唔係只得戰鬥架嘛

如果佢唔係做到四皇咁撚勁就無乜所謂
我一路都唔明
根本正常5行元素已經最屈機
火最高溫度是2500, 但唔代表艾斯的火係2500度, 可能只有100度都唔出奇。

我簡單舉過例
假設有兩個容器
一個裝有1公升的水 一個裝有100毫升的水
如果將1公升水倒進100毫升的水的容器
該容器內是否等於1公升水?
100毫升的水會消失了嗎?

火亦同是道理,就算艾斯只有100火,你將1000火打進艾斯體內,只是增加艾斯火焰的溫度。

可能用火打艾斯就無事, 但當時, 艾斯被成個溶岩拳打穿左, 個肉體防火但唔防石。
成個故設定都亂黎開
當pkm咁睇,岩剋火
其實無得解 任佢up
尾田設定係op嘅世界入面 岩漿係勁過火 就係勁過火
正如艾尼路電嘅伏特理應可以電溶橡膠 但尾田無咁嘅設定 所以你吹佢唔脹
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞