super mario odyssey集中討論區(1)

261 回覆
4 Like 3 Dislike
Online版同實體版有咩分別?
即係下載落黎同買實體game既分別?

下載版無得賣二手, 無偷跑, 無得舐
即係下載落黎同買實體game既分別?

下載版無得賣二手, 無偷跑, 無得舐

btw 下載版好處係唔洗換卡帶咁煩
係咪下載落黎同實體卡既分別?

仲有想問隻game係咪要連線玩?無網絡果陣玩唔玩到?

無網絡都玩到架
根本呢隻game要同switch發行當日一齊出啦!搞到人地一出機就局住玩咁多廢game

Zelda都廢game?
而且開發都要時間啦,你真係以為話出就bomb一樣出左黎?

咁我補充返,除了薩爾達同孖車,噴漆、arm、地底探險、炸彈人唔算廢game

睇任你俾班任粉玻璃心咁係咁咬就覺得慘

你條女點啊麥詩敏
想問下毒島俾鐵籠圍住個moon點攞.?
我想問有冇得唔用motion control? Spin throw 呢d可唔可以唔用motion control?
根本呢隻game要同switch發行當日一齊出啦!搞到人地一出機就局住玩咁多廢game

咁我補充返,除了薩爾達同孖車,噴漆、arm、地底探險、炸彈人唔算廢game

你條女點啊麥詩敏

眼殘任豬 郁d就咬鳩人 其實你地班人係咪玻璃心得咁緊要

你周圍煽風做稻草人好意思話人
有無人知點出技

你條女點啊麥詩敏

係呀係呀我煽風點火搞到你亂咁鬧人

switch根本就唔多GAME
佢講完一大堆唔係廢GAME
又何來"一出機就局住玩咁多廢game"
表達能力同邏輯都咁差唔係廢人係咩

你條女點啊麥詩敏

你地真係好惡

咪撚做稻草人啦
你唔係誤會左D咩掛

你條女點啊麥詩敏

你地真係好惡

咪撚做稻草人啦
你唔係誤會左D咩掛

次次都衝出黎柒,真係唔怪得條女比帽佢戴
好多地方都有舊四方鐵塊,有咩用?

unlock更多moons好似係 唔肯定
好似要爆機後先整得穿佢

拍Zelda主角隻amiibo變裝再用磁石吸起跌爛佢
見過2次, 我都想知有咩用 sosad

瀑布國爭4粒紫會唔會關佢事?

唔關,我搵齊
好多地方都有舊四方鐵塊,有咩用?

unlock更多moons好似係 唔肯定
好似要爆機後先整得穿佢

拍Zelda主角隻amiibo變裝再用磁石吸起跌爛佢
見過2次, 我都想知有咩用 sosad

瀑布國爭4粒紫會唔會關佢事?

唔係 拎得哂的
玩到去沙漠地下城, 個大佬d拳頭好難捉

你企係冰上面 你打到落去會叫痛 之後捉得
玩到沙漠 暫時冇關齊月光
第2個場景,有個位有個灰色箱要點開?同橋底瀑布底有個洞,要點先入到去?
深水埗/好景有得賣未?
深水埗/好景有得賣未?

琴日已經有
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞