super mario odyssey集中討論區(1)

261 回覆
4 Like 3 Dislike
點解頭兩個kingdom好似好快過咗咁 係咪我玩錯重點
點解咁少人討論
第一版搵暈哂都仲爭4粒紫幣同3粒月亮
第一版是咪即係沙漠??
玩下玩下真係停唔到手
食完飯7點半玩到以家
簡直停唔到
第一版是咪即係沙漠??

唔計帽果版仲有恐龍果版喎
屌 訓前入沙漠諗住過一關訓 玩撚到而家
想問正一買會唔會再平啲?例如360?
想問正買會唔會再平啲?例如360?
沙漠條柱個畫框有咩用
沙漠條柱個畫框有咩用

入去拎個moon

點入
沙漠條柱個畫框有咩用

入去拎個moon

就係點入
根本呢隻game要同switch發行當日一齊出啦!搞到人地一出機就局住玩咁多廢game

Zelda都廢game?
而且開發都要時間啦,你真係以為話出就bomb一樣出左黎?
根本呢隻game要同switch發行當日一齊出啦!搞到人地一出機就局住玩咁多廢game

咁我補充返,除了薩爾達同孖車,噴漆、arm、地底探險、炸彈人算唔算廢game

油漆都廢?

笑撚左,自己唔玩,玩唔掂既就廢game
第一版搵暈哂都仲爭4粒紫幣同3粒月亮

先過左恐龍果版,飛過去沙漠,再番轉頭,就會多左好多地方同POWER MOON搵到

咁我補充返,除了薩爾達同孖車,噴漆、arm、地底探險、炸彈人算唔算廢game

油漆都廢?

笑撚左,自己唔玩,玩唔掂既就廢game

Arms唔廢呀DLLM
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞