super mario odyssey集中討論區(1)

261 回覆
4 Like 3 Dislike
坐等今日偷跑
aeon mario bundle 上岸人士
27 號已請假仆去攞機
隔離post話已偷跑
荃豐訂左380
聽日拎驚
Mario odyssey大家會買實體定download版?
諗左好耐 唔知會唔會好似mario kart同splatoon咁可能會成日開隻game買下
Mario odyssey大家會買實體定download版?
諗左好耐 唔知會唔會好似mario kart同splatoon咁可能會成日開隻game買下

一定實體啦,仲洗問
荃豐訂左380
聽日拎驚

喺地鐵見到已經有人揸住隻game
Eshop買左
Eshop買左

等聽晚12點
荃豐訂左380
聽日拎驚

好好奇點解呢隻mario偷跑咁多人屌
平時d game偷跑個個都開開心心玩game四圍講
今次隔離post又話祝你比人鎖機乜乜乜

好似係因為班直播狗早成個星期拎到game仲張揚直播,荒死無人知佢偷跑

我冇魚蛋, 我就要佢冇左個粒魚蛋

好似係因為班直播狗早成個星期拎到game仲張揚直播,荒死無人知佢偷跑

原來成星期前已經有

利申:去緊荃灣拎game
岩岩玩左陣,瘋狂派帽好撚正
好難玩 d月亮難搵到癲
佢d過場聲音有sp2同薩達元素係入面,聽到有d親切
咁多on9
咁多on9

鎖機呀
玩緊 好正
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞