super mario odyssey集中討論區(1)

261 回覆
4 Like 3 Dislike
琴日百老匯訂咗

訂左幾錢?
琴日百老匯訂咗

訂左幾錢?

2909 硬食正價1game1joycon 加副廠配件
好正
唔知點解一有流出班任豚就好撚嬲

有咩好嬲 唔睇咪唔會被劇透

諗太多
有無雙打?
有無雙打?

好似幾正 訂左

偷跑流出呢d咁危害任天堂公司既行為,真任豚唔會容忍

弱智毒撚先會咁執著

弱智毒撚先會咁執著

弱智毒撚先會信有人咁諗
留明等偷跑

弱智毒撚先會咁執著

弱智毒撚先會信有人咁諗

就係見到成班任豚嬲嬲豬

Mario偷跑有乜所謂
如果Xb2都好似咁就真係大獲,比人爆晒劇情

弱智毒撚先會咁執著

弱智毒撚先會信有人咁諗

就係見到成班任豚嬲嬲豬

Mario偷跑有乜所謂

有個frd 係任天堂度做,收到風Mario 最後救返peach bbq 結局喎

弱智毒撚先會咁執著

弱智毒撚先會信有人咁諗

就係見到成班任豚嬲嬲豬

Mario偷跑有乜所謂

有個frd 係任天堂度做,收到風Mario 最後救返peach bbq 結局喎

然後十個月後peach 生左baby bowser出黎
最快幾時有偷跑

弱智毒撚先會咁執著

youtube d comment都有個共通點
就係個個都拎任天堂公仔做頭像 好cute cute

偷跑咪靜靜地玩囉
拎完game又要唱通街以為咁就出到名
博人揸正黎做以後咪全世界一齊等正日囉
多得你呢d on9仔縱容呢d行為

弱智毒撚先會咁執著

弱智毒撚先會信有人咁諗

就係見到成班任豚嬲嬲豬

Mario偷跑有乜所謂

如果今次冇事 到時xb2你可以放心 實有人再咁做 可能會仲多人添
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞