super mario odyssey集中討論區(1)

261 回覆
4 Like 3 Dislike
好多地方都有舊四方鐵塊,有咩用?

unlock更多moons好似係 唔肯定
好似要爆機後先整得穿佢

拍Zelda主角隻amiibo變裝再用磁石吸起跌爛佢
見過2次, 我都想知有咩用 sosad

瀑布國爭4粒紫會唔會關佢事?

搵極都搵唔到果4粒,求教學

睇任你俾班任粉玻璃心咁係咁咬就覺得慘

你條女點啊麥詩敏

眼殘任豬 郁d就咬鳩人 其實你地班人係咪玻璃心得咁緊要

你周圍煽風做稻草人好意思話人

係呀係呀我煽風點火搞到你亂咁鬧人

switch根本就唔多GAME
佢講完一大堆唔係廢GAME
又何來"一出機就局住玩咁多廢game"
表達能力同邏輯都咁差唔係廢人係咩

你地真係好惡

唔撚夠人講就講埋d廢話
瀑布國個汪汪超級好球有無hints?卡左成個鐘

你係搵唔到?通常呢一種就係同一關總共搵2個月亮出來
玩到頭都暈,要休息下
第一關有個係天上面島個到點拎

搵咗好耐都唔知邊度上去,搵倒有好大舊鐵又唔知係乜黎
瀑布關差4粒coins嘅應該都係同樣嗰4粒?
利申搵唔到

瀑布後面條橋隔離兩舊石點整爆?

358呀今日見到
玩咗一日先過咗一日關,睇黎呢隻又甘過撒爾達
玩咗一日先過咗一日關,睇黎呢隻又甘過撒爾達

咁誇張
zelda我已經覺得好撚耐玩
玩左幾個月
等佢出中文再重玩一次
想問下巴打2p 好唔好玩
想問下巴打2p 好唔好玩

易玩好多
頂帽飛得遠d又可以自由郁

你係搵唔到?通常呢一種就係同一關總共搵2個月亮出來

出口右下角有暗道
瀑布關差4粒coins嘅應該都係同樣嗰4粒?
利申搵唔到

瀑布後面條橋隔離兩舊石點整爆?

係變2d 個度,中間有度一個向上二個下落既機關度,跳上天花過去

搵咗好耐都唔知邊度上去,搵倒有好大舊鐵又唔知係乜黎

係第二關幅畫會穿越返去
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞