super mario odyssey集中討論區(1)

261 回覆
4 Like 3 Dislike
好多地方都有舊四方鐵塊,有咩用?
玩到去沙漠地下城, 個大佬d拳頭好難捉
睇巴哈有人話有d月亮要2週目先拎得,唔知真唔真

用黎買野?

唔係,好大舊,好似每個地圖都有一舊

unlock更多moons好似係 唔肯定
好似要爆機後先整得穿佢

唔駛捉路架...盡量飛去左手邊打佢啦
我想問沙漠商店條底褲有咩用, 見賣成1000

唔駛捉路架...盡量飛去左手邊打佢啦

今晚打死佢
https://lihkg.com/thread/448092/page/1
開左個新post 整理左啲基本Q&A...
其實隻game 有冇得好似splatoon 咁體感控制, 成日以為玩緊墨魚, 個鏡頭唔識郁
其實隻game 有冇得好似splatoon 咁體感控制, 成日以為玩緊墨魚, 個鏡頭唔識郁

某D附身有

好似要爆機後先整得穿佢

見到個月球我都估到少少

好似要爆機後先整得穿佢

拍Zelda主角隻amiibo變裝再用磁石吸起跌爛佢
見過2次, 我都想知有咩用 sosad

好似要爆機後先整得穿佢

拍Zelda主角隻amiibo變裝再用磁石吸起跌爛佢
見過2次, 我都想知有咩用 sosad

瀑布國爭4粒紫會唔會關佢事?
根本呢隻game要同switch發行當日一齊出啦!搞到人地一出機就局住玩咁多廢game

Zelda都廢game?
而且開發都要時間啦,你真係以為話出就bomb一樣出左黎?

咁我補充返,除了薩爾達同孖車,噴漆、arm、地底探險、炸彈人算唔算廢game

你就真係廢啦 玩唔掂就屌隻game廢
沙漠條柱個畫框有咩用

入去拎個moon

就係點入

行埋去禁a

琴日行去禁a 只係講係一幅畫 仲以為要解迷
根本呢隻game要同switch發行當日一齊出啦!搞到人地一出機就局住玩咁多廢game

Zelda都廢game?
而且開發都要時間啦,你真係以為話出就bomb一樣出左黎?

咁我補充返,除了薩爾達同孖車,噴漆、arm、地底探險、炸彈人算唔算廢game

你係廢人下話

坦克可以好似sp2咁用體感瞄準
Online版同實體版有咩分別?
即係下載落黎同買實體game既分別?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞