super mario odyssey集中討論區(1)

261 回覆
4 Like 3 Dislike
唔知點解一有流出班任豚就好撚嬲

有咩好嬲 唔睇咪唔會被劇透

偷跑流出呢d咁危害任天堂公司既行為,真任豚唔會容忍

弱智毒撚先會咁執著

弱智毒撚先會信有人咁諗

就係見到成班任豚嬲嬲豬

Mario偷跑有乜所謂
如果Xb2都好似咁就真係大獲,比人爆晒劇情

如果今次冇事 到時xb2你可以放心 實有人再咁做 可能會仲多人添

人地好醒以為任豚屌劇透,葡萄人地有得出名有得玩先架,你地班弱智毒撚唔好阻人FF啦
最快幾時有偷跑

灣仔188己經有了

旺角有冇?
最快幾時有偷跑

灣仔188己經有了

轉頭過去望下
最快幾時有偷跑

灣仔188己經有了

轉頭過去望下

幾錢?
最快幾時有偷跑

灣仔188己經有了

轉頭過去望下

幾錢?

最快都25號啦
最快幾時有偷跑

灣仔188己經有了

轉頭過去望下

幾錢?

最快都25號啦

我估聽日有少量
fb少少風聲都冇
係aeon訂左428好似好傻豬

好似周街398
不過算啦,好game唔差在卅蚊

百貨公司唔炒公價最穩陣
但game計水貨就有機會出面平d

百貨公司唔炒公價最穩陣

而家出面直播玩到咁高調,d 鋪未必敢偷跑

百貨公司唔炒公價最穩陣

唔好呀

百貨公司唔炒公價最穩陣

我見有直播以為出左 如果未出點解有人有得玩?

百貨公司唔炒公價最穩陣

識人做批發或者賊贓啩

百貨公司唔炒公價最穩陣

識人做批發或者賊贓啩

班契弟咁玩法,將來要隻game出左先運黎香港,
比日本遲幾日先賣唔好喊。

百貨公司唔炒公價最穩陣

識人做批發或者賊贓啩

班契弟咁玩法,將來要隻game出左先運黎香港,
比日本遲幾日先賣唔好喊。

無敵既dl版
準時買又可以隊死零售業
早人幾日stream呃view

以為好威威
僅剩四天《超級馬里奧: 奧德賽》上市前夕最後的信息確認
1. 遊戲為全區版本,實體版與數字版無論日版、美版、歐版均包含簡繁體中文。2. 根據媒體的後續評測報告,奧德賽的遊戲時間將超過600個小時以上。 3. 遊戲超過400個挑戰、300多個隱藏地點、260個大小關卡任務、860多個全收集品、120多種衣服搭配。4. 遊戲將於720P/1080P和全高清貼圖,全程穩定60幀運行,是Switch上第一款發揮了90%以上機能的遊戲。5. 支持HD震動、體感和IR攝像頭(遊戲內小遊戲)。6. 遊戲支持預下載(需要更新到4.0系統)發售前三日可預先下載遊戲數據,等待解鎖日即可立刻進入遊戲。7. 2018年推出的Nintendo Online服務將擴展遊戲網絡合作、對戰模式。(需要120元的年費會員).
我已經偷跑買咗番嚟

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞