黑豹 中文正式預告

313 回覆
88 Like 18 Dislike
大家都是迪迪尼

hakuna t'challa

真心喊出黎
套甲

變左好似蒙面超人咁
變身

百獸王
好啦
套甲

變左好似蒙面超人咁
變身

百獸王

黑豹戰士
黑豹係靠套甲only? 佢個人係咪無能力?
當然佢身體質素點都贏過ironman

有豹神加護 強化五感

仲係武術大師
呢架奇俠

好撚賤
絕境病毒甲

有豹神加護 強化五感

仲係武術大師

黑豹=有神力同再有錢啲嘅batman

有豹神加護 強化五感

仲係武術大師

係無batman既智慧

有豹神加護 強化五感

仲係武術大師

係無batman既智慧

Facebook 見到
力加奇俠
其實nigga奇俠好笑咩?
每次黑豹post都講 每一個post都要講幾次

Facebook 見到

Never go full retard

有豹神加護 強化五感

仲係武術大師

係無batman既智慧

你話呀?

有豹神加護 強化五感

仲係武術大師

係無batman既智慧

你話呀?

我估咋
話哂batman都係dc最聰明既人類

有豹神加護 強化五感

仲係武術大師

係無batman既智慧

你話呀?

黑豹話哂都係king黎 batman只是一個有錢仔鐘意返工就返工鐘意屌女就屌女 二世祖

有豹神加護 強化五感

仲係武術大師

係無batman既智慧

你話呀?

我估咋
話哂batman都係dc最聰明主角光環既人類

黑戰衣
黑戰機
黑夜戰鬥場面
仲要連主角同敵角都係黑人
成套片黑暗成咁,仲唔係有深度過DC!
除左Lego Batman外我睇唔到DC有邊套可以同黑豹鬥!
屌你套甲咁撚型
佢地架飛船可以穿去第二個時空?

漫畫入面佢個國家好似係個隱蔽既科技大國

用左光學迷彩遮住首都個part
黑人型到呢 黃種人真係最撚抵賤 乜英雄都做唔到 有時真係唔好怪啲亞洲女人爭住都要比黑白人屌

食左心型藥草
得到同豹神的庇護之類,你當share左佢的部分能量啦

體格咪隊長咁超級士兵,同有抵抗魔法(一定程度上)

有豹神加護 強化五感

仲係武術大師

係無batman既智慧

你話呀?

人地高材生黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞