黑豹 中文正式預告

313 回覆
88 Like 18 Dislike
Stan Lee可以點樣係瓦干達客串?

做遊客囉
大把位比佢玩啦
Stan Lee可以點樣係瓦干達客串?

做遊客囉
大把位比佢玩啦

每集都好似找錯處咁
感覺像非洲Iron Man
套甲好型
大家都是迪迪尼

頂我一睇都即刻諗起
有冇錢呀 金鏈呀 性感女人同埋rap
What does black say?
Nigga nigga nigga
呢套仲吸引過雷神3
力架奇俠
感覺像非洲Iron Man

唔止件甲,連部飛機都先進過avg入面果D好多

係咪我認人問題
點解佢地個個一樣樣
奸角變身果下同本身漫畫iornman套bleeding edge變身方法一樣
電影ironman點解唔試下用呢種方法著甲

因為im一大特色就係佢著甲同除甲個過程好撚好睇
個人覺得mcu黎緊都唔會有呢種著甲方式比im
好喇

LET'S GO!

係咪我認人問題
點解佢地個個一樣樣

Greed

係喇個感覺真係好似!!!!
全身硬化絕對防禦, 打拳頭交最撚正

嘩頂呢個正

平時好似冇著甲咁,但一發動就成件變出黎

好幾期待d硬碰硬
埋身肉搏戰

Btw 黑豹好鐘意搞鳩d車轆

一如所有貓科動物對圓形物體都有種特別癖好

Greed

係喇個感覺真係好似!!!!
全身硬化絕對防禦, 打拳頭交最撚正

嘩頂呢個正

平時好似冇著甲咁,但一發動就成件變出黎

好幾期待d硬碰硬
埋身肉搏戰

Btw 黑豹好鐘意搞鳩d車轆

一如所有貓科動物對圓形物體都有種特別癖好

笑咗
個time line係美隊3前定後
個time line係美隊3前定後

應該係後?美隊3佢老豆死左之後佢先繼承做新一任國王
好撚正呀有咁多nigga
由Dr S出+睇埋呢段預告,就愈黎愈覺得復仇者個邊好垃圾 Avg3個陣點平衡返兩邊
睇得出M記走向愈黎愈星際feel,顏色愈黎愈鮮同走離地高科技路線,例如蜘蛛俠隻眼到今次直接變套甲出黎
睇得出M記走向愈黎愈星際feel,顏色愈黎愈鮮同走離地高科技路線,例如蜘蛛俠隻眼到今次直接變套甲出黎

緊係啦,AVG3打滅霸喎,外星人大佬,仲著住套蛤乸衣打咩? 人唔笑狗都吠啦

緊係啦,AVG3打滅霸喎,外星人大佬,仲著住套蛤乸衣打咩? 人唔笑狗都吠啦

仲要係有齊寶石既無限手套滅霸
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞