黑豹 中文正式預告

313 回覆
88 Like 18 Dislike
黑豹係靠套甲only? 佢個人係咪無能力?
當然佢身體質素點都贏過ironman

有豹神加護 強化五感

仲係武術大師

黑豹=有神力同再有錢啲嘅batman

係無batman既智慧

你話呀?

我估咋
話哂batman都係dc最聰明既人類

Lex luthor 當佢狗咁撚
Michonne
冇白人又冇黄種人,可否投訴套戲racist????
冇白人又冇黄種人,可否投訴套戲racist????

有華生
有南韓景
黑人依個要點有乜問題?

咁撚好笑架咩

有人on9又跟住on9以為好好笑

呢度多小學雞嘛
今次會唔會有第個英雄客串下

Spider-Man 就Ironman
Ant man 就 Falcon
Thor3 就 hulk

bucky

好似講左Bucky 唔會shows up
到avg 3先出現

變形俠醫唔算客串啦,第二主角黎

Dr strange 有邊個客串?

片尾咪有雷神客串

彩蛋都計 on9
今次會唔會有第個英雄客串下

Spider-Man 就Ironman
Ant man 就 Falcon
Thor3 就 hulk

bucky

到avg 3先出現

片尾咪有雷神客串

彩蛋都計 on9

Ant-man有隊長同Bucky添啊

bucky

到avg 3先出現

片尾咪有雷神客串

彩蛋都計 on9

Spiderman有晒隊長同ironman

有Thor有hulk有cap有ironman有LOGAN
不過都係唔太大期望,應該又係主角同兄弟爭權,佢兄弟搵埋外人一齊搞鳩成個國家嘅老土嘢
黑豹係靠套甲only? 佢個人係咪無能力?
當然佢身體質素點都贏過ironman

有豹神加護 強化五感

仲係武術大師

黑豹=有神力同再有錢啲嘅batman

係無batman既智慧

你話呀?

黑豹話哂都係king黎 batman只是一個有錢仔鐘意返工就返工鐘意屌女就屌女 二世祖

Bruce wayne係扮鍾意屌女

其實咪一樣係鍾意屌女,只係鍾意屌的係貓女,忍者大師個女依d非一般的女而唔係明星仔

bucky

到avg 3先出現

片尾咪有雷神客串

彩蛋都計 on9

Spiderman有晒隊長同ironman

Spiderman有晒隊長, Iron Man, Ant Man, Black Widow, War Machine, Black Panther
mcu咁多套,hulk係唔係最唔需要花心神揾出stan lee 個套
戲院入面又黑,演員又黑,戲入面場景又黑
不如開燈睇la
戲院入面又黑,演員又黑,戲入面場景又黑
不如開燈睇la

你都白痴
黑既戲你試下比燈光照住黎睇
睇得仲撚辛苦呀
一d常識都無
認真問 點解黑豹咁好打但係佢老豆好似咁廢咁
認真問 點解黑豹咁好打但係佢老豆好似咁廢咁

可能佢將個力量俾左個仔(鳩估)
其實黑豹勁過本身堆復仇者好多?

身型武術力量又有練
科技裝甲更加唔使深入討論
仲有咩草藥得到左祝福、神力,超越埋科學可以解釋既層面

如果佢連魔法、other dimensions既能量都識提煉,仲有咩人夠打

Avg有幾個好屈機喎

又係既

我意思除左scarlet witch, Thor, hulk之外其他個啲黎講
黑豹應該覺得冇咩難度?

佢幾時掌握埋魔法 dimension個啲

打thanos真係要靠thor, dr strange, scarlet witch, hulk呢啲級數嘅戰力。

Dr. Strange真係幾屈
一出場就有infinity stone
又係頭幾套引入魔法等超越科學常理可解釋既概念既元素
而戰力又十分高,有文身加持識懸浮識時光倒流
Approval又高

美國隊長2 講潛在危險個幕又有提及過佢既存在

不過電影版 奇異博士變左格鬥家 玩鞭

印象中 佢講過如非必要唔用啲超強魔法

其實只係想平衛返d實力姐
其實mcu有無官方講過bucky同隊長一樣有超級體能
因為係ca3應該係暗示佢有份打左其他國家的血清
佢一開始跳落樓都唔似正常人做到啦

想知有無正式交代?
其實mcu有無官方講過bucky同隊長一樣有超級體能
因為係ca3應該係暗示佢有份打左其他國家的血清
佢一開始跳落樓都唔似正常人做到啦

想知有無正式交代?

唔係第一集比人捉左果陣已經搞過佢?
唔記得幾時講過因為咁佢係火車跳落街都冇死到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞