黑豹 中文正式預告

313 回覆
88 Like 18 Dislike
黑人型到呢 黃種人真係最撚抵賤 乜英雄都做唔到 有時真係唔好怪啲亞洲女人爭住都要比黑白人屌

咁你係白人定黑人呢
華生幾時會同Dr.Strange重遇
黑人型到呢 黃種人真係最撚抵賤 乜英雄都做唔到 有時真係唔好怪啲亞洲女人爭住都要比黑白人屌

咁你係白人定黑人呢

你係咪當上氣死架

叫埋祖迪羅,電影同電視既一齊相遇

叫埋祖迪羅,電影同電視既一齊相遇

兩個Sherlocks
黑豹係靠套甲only? 佢個人係咪無能力?
當然佢身體質素點都贏過ironman

食左心型藥草
得到同豹神的庇護之類,你當share左佢的部分能量啦

體格咪隊長咁超級士兵,同有抵抗魔法(一定程度上)

套甲物料好過ironman, 其餘ironman就好似
强啲
硬度好似狼人隻adamantium爪强, 但黑豹vibranium 就堅韌可吸震, 好多人比較過, 未有統一說法
黑豹係靠套甲only? 佢個人係咪無能力?
當然佢身體質素點都贏過ironman

食左心型藥草
得到同豹神的庇護之類,你當share左佢的部分能量啦

體格咪隊長咁超級士兵,同有抵抗魔法(一定程度上)

套甲物料好過ironman, 其餘ironman就好似
强啲
硬度好似狼人隻adamantium爪强, 但黑豹vibranium 就堅韌可吸震, 好多人比較過, 未有統一說法

咁個件戰衣只係夠硬外無咩功能(除非整到好似spiderman咁,同埋宜家加左變身咁)
重點係唔會好似ironman咁有個能源做動力,力量能源都係個人本身,其他方便唔夠好正常
豹哥咁有米
Avg3 每人派一套vibranium suit打thanos有無得諗

Nigga

All is nigga
YouTube 留言: 對黑人來說,衣服防彈很重要
YouTube 留言: 對黑人來說,衣服防彈很重要

luke cage表示
黑戰衣
黑戰機
黑夜戰鬥場面
仲要連主角同敵角都係黑人
成套片黑暗成咁,仲唔係有深度過DC!
除左Lego Batman外我睇唔到DC有邊套可以同黑豹鬥!

2禾b
justice young呢個髮型幾型下
雖然有啲似冧咗嘅盆栽但係佢個人carry到

佢黑人黎講係幾型嗰堆

佢黑人黎講係幾型嗰堆

Btw justice young

佢黑人黎講係幾型嗰堆

Btw justice young

霹靂火呢個角色真係黑歷史, Chris Evans 同佢都係

btw Justice Young係佢其中一個角色
海報左上有少少似張耀揚

反派烏鴉嘛
海報左上有少少似張耀揚

反派烏鴉嘛
其實黑豹勁過本身堆復仇者好多?

身型武術力量又有練
科技裝甲更加唔使深入討論
仲有咩草藥得到左祝福、神力,超越埋科學可以解釋既層面

如果佢連魔法、other dimensions既能量都識提煉,仲有咩人夠打

身型武術力量又有練

如果佢連魔法、other dimensions既能量都識提煉,仲有咩人夠打

Avg有幾個好屈機喎

身型武術力量又有練

Avg有幾個好屈機喎

hulk踩偏佢啦
好想睇返刀鋒既style

身型武術力量又有練

Avg有幾個好屈機喎

hulk踩偏佢啦

真係講設定,雷神屈到爆啦,電影咪弱化
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞