黑豹 中文正式預告

313 回覆
88 Like 18 Dislike
其實黑豹勁過本身堆復仇者好多?

身型武術力量又有練
科技裝甲更加唔使深入討論
仲有咩草藥得到左祝福、神力,超越埋科學可以解釋既層面

如果佢連魔法、other dimensions既能量都識提煉,仲有咩人夠打

Avg有幾個好屈機喎

hulk踩偏佢啦

真係講設定,雷神屈到爆啦,電影咪弱化

黑豹點勁就算數把啦
倒不如睇下電影點樣改弱佢好過啦
黑人型到呢 黃種人真係最撚抵賤 乜英雄都做唔到 有時真係唔好怪啲亞洲女人爭住都要比黑白人屌

美國有Ironman
亞洲有ip man

身型武術力量又有練

如果佢連魔法、other dimensions既能量都識提煉,仲有咩人夠打

Avg有幾個好屈機喎

又係既

我意思除左scarlet witch, Thor, hulk之外其他個啲黎講
黑豹應該覺得冇咩難度?

佢幾時掌握埋魔法 dimension個啲
睇住班傻仔笑人nigga 真係唔知好嬲定好笑

身型武術力量又有練

Avg有幾個好屈機喎

又係既

我意思除左scarlet witch, Thor, hulk之外其他個啲黎講
黑豹應該覺得冇咩難度?

打thanos真係要靠thor, dr strange, scarlet witch, hulk呢啲級數嘅戰力。

無掌握過魔法,只係有一定程度的抵魔力,超人的肉體好強,但抵魔法係0
即物理世界的核彈都炸佢都無事
但魔法世界的火己經可以燒傷佢,雖然唔同公司,但如果受到一樣程度的魔法攻擊,超人受的傷一定大過黑豹(不過超人回復力高,通常係地下碌幾下又好返)

身型武術力量又有練

Avg有幾個好屈機喎

又係既

黑豹應該覺得冇咩難度?

打thanos真係要靠thor, dr strange, scarlet witch, hulk呢啲級數嘅戰力。

Dr. Strange真係幾屈
一出場就有infinity stone
又係頭幾套引入魔法等超越科學常理可解釋既概念既元素
而戰力又十分高,有文身加持識懸浮識時光倒流
Approval又高

美國隊長2 講潛在危險個幕又有提及過佢既存在
文物
飛機落黎個SHOT好撚正
仲先進過iron man

有錢過TONY多多聲..
好似響鬼咁,變完身,件衫會報銷
其實有個問題,當兩個件甲都刀槍不入,拳頭交應該唔會痛
定係有其他非物理性既攻擊
都係第一套甲型d
新依套面具輪廓線條太傻豹
加左紫色Led係救返少少嘅

如果個奸角變身果下留返入場先睇應該驚喜好多

身型武術力量又有練

Avg有幾個好屈機喎

又係既

黑豹應該覺得冇咩難度?

Approval又高

不過電影版 奇異博士變左格鬥家 玩鞭
justice young呢個髮型幾型下
雖然有啲似冧咗嘅盆栽但係佢個人carry到

之前睇creed佢真係幾討好

身型武術力量又有練

Avg有幾個好屈機喎

hulk踩偏佢啦

真係講設定,雷神屈到爆啦,電影咪弱化

avg入面果班應該只係勁過鷹眼,ironman同隊長呢個水平既英雄
雷神nerf到成個on9仔咁
如果唔係班角色有啲短髮, 有啲長髮, 有啲光頭, 有啲留鬚嘅話, 真係好難分辨到

弱智就唔洗大大聲話比人聽既

身型武術力量又有練

Avg有幾個好屈機喎

又係既

黑豹應該覺得冇咩難度?

Approval又高

不過電影版 奇異博士變左格鬥家 玩鞭

MCU 個 Dr Strange只係有人類體能,唔好太過神化佢
黑人依個要點有乜問題?

咁撚好笑架咩

有人on9又跟住on9以為好好笑
好似有幾多反派下
黑豹係靠套甲only? 佢個人係咪無能力?
當然佢身體質素點都贏過ironman

有豹神加護 強化五感

仲係武術大師

黑豹=有神力同再有錢啲嘅batman

係無batman既智慧

你話呀?

我估咋
話哂batman都係dc最聰明既人類

Lex當佢狗咁撚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞