黑豹 中文正式預告

313 回覆
88 Like 18 Dislike
型撚到
希望唔好玩膠
本身仲諗住呢個時候會出AVG3預告幫雷神做勢
睇嚟會等多兩星期JL 上之前先出了
成套niggas演

有獎勁猜遊戲:
繼蜘蛛俠愛回家淪落到要J Aunt May之後
今次黑豹裡面邊位會有幸比marvel fans硬捧為新女神?
估唔到黑豹係呢種風格喎
而家又更加期待喇
奸角變身果下同本身漫畫iornman套bleeding edge變身方法一樣
電影ironman點解唔試下用呢種方法著甲
正呀屌

第一張gif型到

d高科技武器同蜘蛛俠果堆唔知有無關連
有獎勁猜遊戲:
今次黑豹裡面邊位會有幸比marvel fans硬捧為新女神?

黑豹得黑妹?
但雷神個黑妹仲正
奸角變身果下同本身漫畫iornman套bleeding edge變身方法一樣

電影有 係飛機上面跳落黎個陣咪係
不過變左快速著甲 冇show到d功能出黎
有獎勁猜遊戲:

黑豹得黑妹?
但雷神個黑妹仲正

ok
比晒你打包
有獎勁猜遊戲:

佢地國家啲科技勁好多
tony應該未研究到
[q quite ]套甲

變左好似蒙面超人咁
變身[/quote]

Greed

佢地國家啲科技勁好多
tony應該未研究到

係撚
係ca3個時已經覺得黑豹好撚型

又南韓取景?
有獎勁猜遊戲:

黑豹得黑妹?
但雷神個黑妹仲正

正就其實唔係好正,但真心型
海報好柒,預告無咩動作睇
不過睇落風格唔係搞GAG,又未睇過黑非洲SUPERHERO,好似幾吸引
套傻豹甲好似調整過黎
無咁傻豹feel

Btw套藍光high-tech 甲
係ca3個時已經覺得黑豹好撚型

X2

佢地國家啲科技勁好多
tony應該未研究到

係撚

想問下MCU個Tony最把屎閉發明咗咩啊 唔計Ultron
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞