黑豹 中文正式預告

313 回覆
88 Like 18 Dislike
其實mcu有無官方講過bucky同隊長一樣有超級體能
因為係ca3應該係暗示佢有份打左其他國家的血清
佢一開始跳落樓都唔似正常人做到啦

想知有無正式交代?

唔係第一集比人捉左果陣已經搞過佢?
唔記得幾時講過因為咁佢係火車跳落街都冇死到

未,個時仲係普通人,係火車掉落街之後被九頭蛇執到加假手,應該係ca3個回憶中拎左血清之後再變埋左超級士兵

bucky

好似講左Bucky 唔會shows up
到avg 3先出現

變形俠醫唔算客串啦,第二主角黎

Dr strange 有邊個客串?

片尾咪有雷神客串

彩蛋都計 on9

Ant-man有隊長同Bucky添啊

Spiderman有晒隊長同ironman

有Thor有hulk有cap有ironman有LOGAN

又bin
其實mcu有無官方講過bucky同隊長一樣有超級體能
因為係ca3應該係暗示佢有份打左其他國家的血清
佢一開始跳落樓都唔似正常人做到啦

想知有無正式交代?

唔係第一集比人捉左果陣已經搞過佢?
唔記得幾時講過因為咁佢係火車跳落街都冇死到

未,個時仲係普通人,係火車掉落街之後被九頭蛇執到加假手,應該係ca3個回憶中拎左血清之後再變埋左超級士兵

唔係囉,係一開始俾Hydra捉咗已經做實驗,打咗好多嘢入身體囉
同埋重睇啦,CA3啲血清係攞嚟造更多比Bucky更勁嘅超級士兵
同埋重睇啦,CA3啲血清係攞嚟造更多比Bucky更勁嘅超級士兵

即之前己經打左自己整的血清?

唔係你真係覺得咁高跌落山可以唔死?本身Red Skull都係超級士兵,佢想copy自己能力有咩咁出奇,咁佢第一次捉到Bucky時咪搵佢做實驗囉。其實好多俘虜都攞過嚟做實驗,但得Bucky頂得順。

唔係你真係覺得咁高跌落山可以唔死?本身Red Skull都係超級士兵,佢想copy自己能力有咩咁出奇,咁佢第一次捉到Bucky時咪搵佢做實驗囉。其實好多俘虜都攞過嚟做實驗,但得Bucky頂得順。

嚴格黎講係無死,只係係重傷未死前改做,最多話唔改做死硬,但事實係跌落山個下未死

嚴格黎講係無死,只係係重傷未死前改做,最多話唔改做死硬,但事實係跌落山個下未死

咪話佢點解咁勁咁都未死囉,咪就係之前已經強化咗囉

咪話佢點解咁勁咁都未死囉,咪就係之前已經強化咗囉

我以為只係九頭蛇醫術高明,醫返佢之後除了加右手無做其他野,係再之後先打血清
Xmen新片trailer冇人提咁嘅

好似鬼片咁

好似鬼片咁

https://youtu.be/nzkXR5zKCaA
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞