[所謂何東精神...]其實何東都唔係好柒啫

273 回覆
730 Like 19 Dislike
https://youtu.be/NKXkWnrxPcY
兩回事

香港大學生dem到咁咪又係比你地話鳩叫似猩猩

得罪講句,呢個都唔好好多
連登真係好井底
外國u大把呢d cheers
唔通人地美足果d wall cry 你又話好柒咩

不過都係成村人負評我架啦

人地就war cry
你就對住wall 慢慢cry 啦柒頭
膽量挑戰

有無人11月4號hku information 去踩場
睇今年既hall cheer competition
一睹何東cheer 既live ?

Lm

講你就叻

去睇都唔得?
infomationday open to public 唔通大家額頭寫住lin燈仔三隻字會比人認得
去行下campus / hall tour 應受下大學氣氛 都好呀
連登仔浄係識踩
兩回事

haka舞好撚型 但要由外國大隻佬做出黎先型
香港成班排骨仔跳真係
其實第一段幾好呀
其實第一段幾好呀

所以排第一 你試下用第三段嚟比
第三段真係頂唔蒲
其實外國大學咪又有類似既野
大學生質素某程度反映香港未來
將來唔好問點解香港愈黎愈差
第三段真係頂唔蒲

呢句真
個個毒撚到喊
動作柒不特止
用字柒到核爆
睇到連隔夜飯都嘔出嚟
柒到春袋都硬埋
第三段真係頂唔蒲

呢句真
個個毒撚到喊
動作柒不特止
用字柒到核爆
睇到連隔夜飯都嘔出嚟

痴撚線
大學生質素某程度反映香港未來
將來唔好問點解香港愈黎愈差

Dem Cheers 呢件事已經超過廿幾三十年啦喎老闆,點愈o黎愈差?
其實都係樣嘅問題
間間u 都有on9 culture 咪當玩下囉無傷大雅
d片入面大把做緊醫生律師ibanker 公務員 ..
中意笑咪笑飽佢
只不過點柒都都未及得上連登d鍵戰同萄葡撚

笑鳩佢地d人都唔知有冇讀過大學

劉嘉鴻覺得傻豬。
1 小時 · 香港 ·
我冇資格讀「Kong U」,對何東嘅感覺,只係嚟自許鞍華一套記錄片【去日苦多】(而唔係咩【玻璃之城】)。片裡面吳靄儀對何東舍堂文化嘅不屑,真係睇到人拍爛手掌。
冇聽過睇過【去日苦多】?快啲搵嚟睇!好睇㗎。
就係咁。

唔知吳靄儀夠資格笑鳩佢地未
有冇外國大學d Dem Beats
Dem過Beat = 柒頭
一個二個以為自己好型先攞命

陰功,港大仔老左都dem on9 cheer 俾記者睇
兩回事

haka舞好撚型 但要由外國大隻佬做出黎先型
香港成班排骨仔跳真係

你sure? 呢個係毛利人既舞
第三段真係頂唔蒲

啲詞真係柒到

咩臭狐老泥
晒時間做埋啲on9野 真係讀屎片
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞