[所謂何東精神...]其實何東都唔係好柒啫

273 回覆
730 Like 19 Dislike
喺u hall條片見到中學同學
覺得dem cheer 無問題
問題係何東啲詞真係好柒
條片入面有幾間hall dem得幾好睇
老老實實其他國家有無好似香港呢隻返祖現象?
成日話外國既大學都冇DEM CHEER 點解唔可以當係一種香港既大學既獨有文化呢?
膽量挑戰

有無人11月4號hku information 去踩場
睇今年既hall cheer competition
一睹何東cheer 既live ?
膽量挑戰

有無人11月4號hku information 去踩場
睇今年既hall cheer competition
一睹何東cheer 既live ?

Lm
真係柒到唔敢睇
電話睇唔開聲第三條真係捱得28秒
間間u 都有on9 culture 咪當玩下囉無傷大雅
d片入面大把做緊醫生律師ibanker 公務員 ..
中意笑咪笑飽佢
只不過點柒都都未及得上連登d鍵戰同萄葡撚
中意笑咪笑飽佢

笑鳩佢地d人都唔知有冇讀過大學
依D垃圾有無獨立思考能力
中意笑咪笑飽佢

笑鳩佢地d人都唔知有冇讀過大學

駁唔到
比你笑下,GRAD完出黎係社會踩返住連登班毒撚大半世
做乜撚野
https://youtu.be/NKXkWnrxPcY
兩回事

香港大學生dem到咁咪又係比你地話鳩叫似猩猩
睇得多呢d
覺得其實和聲係好正常
何東精神最後一句太快係咩
問妹幾時申請入宿 定 問妹幾時新入宿
何東精神最後一句太快係咩
問妹幾時申請入宿 定 問妹幾時新入宿

申請 字幕條友聽錯
中意笑咪笑飽佢

嘩,好撚柒威呀
https://youtu.be/NKXkWnrxPcY
兩回事

香港大學生dem到咁咪又係比你地話鳩叫似猩猩

你學項羽唱古詩咪得
睇完始終都係覺得和聲beat柒D
文化既野你唔係入面唔會理解
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞