[所謂何東精神...]其實何東都唔係好柒啫

273 回覆
730 Like 19 Dislike
唔係講笑。 薄扶林有班男孩子真係世界級
中大和聲仔係咁打稻草人好撚柒呀

HKU年年open day 都 dem cheer 比賽,中學生同其他HKU既同學迫爆成個開心公園同中山階,VC 同 dean of student affairs直頭坐係度比分,至少玩咗廿年

和聲仔又想揚名立萬,柒就柒在係四野無人自己匿埋拍條乸型片 我地一齊dem 個和聲 beat 好唔好呀 真係好柒,完全頂唔順,事後仲要 upload 另一條放上facebook, 由班宿生係咁留言話補飛成功 係補飛成功就唔會仲講到今日

而最大分別係,HKU 既 hall cheer dem 完根本唔怕其他人講,唔會好似和聲仔咁過兩日拍條補飛片,因為補得飛都係自知自己真係好柒

利申: HKU 大仙

老老豆豆,你HKU啲dem cheers柒撚過和聲beat好撚多倍 仲要話唔怕比人講,羞唔羞家架

係啊?咪又係年年爭崩頭
唔玩得固然唔好住 HKU hall, 就連入HKU 都分分鐘同其他人玩唔埋欄
同班愛國廢老一撚樣,呢頭講 HKU 唔掂又剩
另一頭就為自己同仔女入唔到 HKU 而係暗地裡傷心

年年有人爭崩頭入HKU=所有HKU culture都係好
個個爭住入HKU=用碌鳩拍人塊面都正常

好大陣酸味呀屌

大把人爭住入HKU唔代表你地啲cheers唔柒架 智障仔

你地唔係以為咁撚樣話人酸就掩蓋到你地啲dem cheer competition柒出全港既事實啊嘛
依家出面個個都笑鳩你班hall膠

唔通我笑鳩恆大仔就係酸人入到恆大咩
d1學界個d先係cheer
睇完覺得香港獨立有望了

3. university hall
https://www.youtube.com/watch?v=kBpgHIp7aC8
好撚痴線 睇到30秒當贏

鬥柒嚟講呢段真係冇撚得輸

唔係乾乾淨淨冇性病咩
其實大學生唔做得on9 野咩? 如果佢地有讀書有留意時事 又唔係周街dem 嘈住其他人 又唔係啲咩有違道德公德既事 係咪成堆人玩下都唔俾

利申 hku 大仙
好彩入咗龍華
唔洗住d垃圾hall
又有班大仙入嚟educate人了
好想入HKU比班大仙鳩拍面
GPA過二未
又有班大仙入嚟educate人了
好想入HKU比班大仙鳩拍面
GPA過二未

做律師了 有心 你呢?
我又冇份dem cheer 純粹想講on9 咪on9 囉 趁後生on9 下有乜所謂
樓上果位唔識理性討論就返屋企訓啦 講句鳩拍面就以為自己贏左 入唔到hku 有原因既
睇完覺得和聲beat好正
又霸氣用字又靚又押韻

HKU年年open day 都 dem cheer 比賽,中學生同其他HKU既同學迫爆成個開心公園同中山階,VC 同 dean of student affairs直頭坐係度比分,至少玩咗廿年

和聲仔又想揚名立萬,柒就柒在係四野無人自己匿埋拍條乸型片 我地一齊dem 個和聲 beat 好唔好呀 真係好柒,完全頂唔順,事後仲要 upload 另一條放上facebook, 由班宿生係咁留言話補飛成功 係補飛成功就唔會仲講到今日

而最大分別係,HKU 既 hall cheer dem 完根本唔怕其他人講,唔會好似和聲仔咁過兩日拍條補飛片,因為補得飛都係自知自己真係好柒

老老豆豆,你HKU啲dem cheers柒撚過和聲beat好撚多倍 仲要話唔怕比人講,羞唔羞家架

係啊?咪又係年年爭崩頭
唔玩得固然唔好住 HKU hall, 就連入HKU 都分分鐘同其他人玩唔埋欄

叫我個仔入HKU讀埋啲收22分嘅垃圾engine science 24分嘅乞食BA
我寧願叫個仔入收27分嘅CU translation
28嘅Poly物治 30分嘅UST GBUS啦
好心你堆廿字頭嘅垃圾KongU仔就學下醜字點寫喇

唔同科有得咁比較
乜撚野寧願個仔入高分啲嘅科 你夠30分點會寧願入30分嘅科
又唔寧願個仔入hku law/mbbs?

利申反hall撚
根本dem beat就係啲垃圾on9文化
全撚部都柒到唔敢睇

係啊?咪又係年年爭崩頭

叫我個仔入HKU讀埋啲收22分嘅垃圾engine science 24分嘅乞食BA

唔同科有得咁比較

利申反hall撚

原來想讀工程既人 可以比個老豆9up兩句變左入translation又或者醫療科
笑撚死,唔怪知香港人讀書冇咩熱誠,比人笑冇底蘊

係啊?咪又係年年爭崩頭

唔同科有得咁比較

利申反hall撚

原來想讀工程既人 可以比個老豆9up兩句變左入translation又或者醫療科
笑撚死,唔怪知香港人讀書冇咩熱誠,比人笑冇底蘊

你快d叫個仔咪撚入黎hku啊 間野咁廢從來冇睇得上眼
一個dem beat既hku仔 同 一個ive毒撚 我寧願揀做前者
孫志新都有呢啲 以為龍華冇

孫志新唔係龍華 志新先係

孫志新好似已經取消左

孫志新 李兆基 RC Ricci 都冇join interhall cheering
問妹幾時申請入宿
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞