[所謂何東精神...]其實何東都唔係好柒啫

273 回覆
730 Like 19 Dislike
其實文化呢啫,只要啲beat 唔好和聲咁柒,啲詞唔好煲粥我覺得其實可以。我唔鐘意,但我尊重,人地真係一齊比時間心機練到咁齊,你估易㗎咩....

利申:乜9樁都無上

和聲其實好有意境

和聲啲詞有文化得多似返個大學生

其實一路都唔明和聲beat有咩咁柒

和聲beat個重點係個leader好似自己都慚愧咁 愈嗌愈虛
「和聲~我地dem個和聲beat好唔好呀!」呢句十足閃電傳真機feel
仲要v字排開好似錄緊課間操咁
其實文化呢啫,只要啲beat 唔好和聲咁柒,啲詞唔好煲粥我覺得其實可以。我唔鐘意,但我尊重,人地真係一齊比時間心機練到咁齊,你估易㗎咩....

利申:乜9樁都無上

和聲其實好有意境

和聲啲詞有文化得多似返個大學生

其實一路都唔明和聲beat有咩咁柒

和聲beat個重點係個leader好似自己都慚愧咁 愈嗌愈虛
「和聲~我地dem個和聲beat好唔好呀!」呢句十足閃電傳真機feel
仲要v字排開好似錄緊課間操咁

agggrrr
柒在段片拍得柒
搵個真既大組長出黎帶住成個大組dem就其實冇問題
反觀和聲beat 其實真係好撚型
明明和聲型過河東好多
孫志新都有呢啲 以為龍華冇

孫志新唔係龍華 志新先係

係喎 屌唔怪得我報唔到龍華,我放左孫志新派第一
孫志新都有呢啲 以為龍華冇

孫志新唔係龍華 志新先係

係喎 屌唔怪得我報唔到龍華,我放左孫志新派第一

巴打你...
最柒果班都係上次係cwb dem beat果啲
煩住曬 又柒喎
連登狗同藍絲無分別

大學生專心讀書啦,搞咩政治

搞政治同dem cheers 都可以類比?

班何東姊妹睇得幾開心
屌佢老母香乜撚噴噴冇臭孤
中大啲beat大部分起碼押韵先
佢地嗰啲乜撚野香噴噴無臭狐
連登狗同藍絲無分別

hall既傳統都承傳唔到 仲講咩保護香港文化
講咩對抗強國文化入侵
中學啲interschool cheering team 咪又係咁
無見過咩?大驚小怪
好撚柒呀
連登狗同藍絲無分別

hall既傳統都承傳唔到 仲講咩保護香港文化
講咩對抗強國文化入侵

唔棄左d垃圾傳統 仲講咩進步

3. university hall
https://www.youtube.com/watch?v=kBpgHIp7aC8
好撚痴線 睇到30秒當贏

鬥柒嚟講呢段真係冇撚得輸

開頭好得意
一正經就柒到炒埋一碟

如果係靚仔做都可能會有得意嘅感覺
但班毒撚懶cute真係好撚噁心
第2條有咩easteregg

梁麗幗

唔明做乜要做呢啲7事
點解個個都樣樣衰衰

https://www.youtube.com/watch?v=kBpgHIp7aC8

真係淨係睇到30秒

真係淨係睇到30秒

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞