[所謂何東精神...]其實何東都唔係好柒啫

273 回覆
730 Like 19 Dislike
做咩咪做咩囉,我反正覺得幾好,幾十個人齊心做一件事,幾好

係連燈, 搵幾十個人唔狗咬狗骨,都已經好難
做咩咪做咩囉,我反正覺得幾好,幾十個人齊心做一件事,幾好

係連燈, 搵幾十個人唔狗咬狗骨,都已經好難

總之有人跳就柒
所以連登咪個個鍵盤 現實就單機咁
即使你dem beat無噪音上影響到人 都同大媽廣場舞一撚樣
代表你品味惡俗,無審美眼光,文化水平低,影響香港市容同埋學生形象。推崇集體主義,與紅衛兵無別,體現盲目服從,不當利用同儕壓力令其他人喪失自由選擇既權利。試圖令學生去個性化,導致個人意識喪失,取而代之係比毫無意義既群體情緒牽動。再引用Ust教授Peter Mackay 對之前UST學生dem beat行為既投訴信內容「行為造成糟糕的公共關係,觸怒未來*校友*,遏制大學的潛在捐助者,貶低大學價值,以及造成不忠」 (bad public relations, enraging future *alumni*, deterring donors, diminishing HKUST franchise value, disloyalty. )

邊個話唔會影響到人既我屌你老母啊,全世界無一個地方發展出dem beat呢個咁on9既行為,點撚樣同外國平起平坐啊

識最柒條片既男主角
連登真係好井底
外國u大把呢d cheers
唔通人地美足果d wall cry 你又話好柒咩

不過都係成村人負評我架啦
讀書最開心就係有一大班鳩人一齊鳩
都唔明屌乜柒
開心咪得囉

你冷靜啲先

都冇人屌

笑咋嘛 你上鏡

正想講

得喇得喇你地自己圍爐打飛機啦
cls 隔離就係main library 嘈到拆天
Lm
cls 隔離就係main library 嘈到拆天

個日info day係唔係都嘈
睇到21秒頂唔順
何潤東
睇到21秒頂唔順

留意到有班友想幫和聲洗底
明明兩班都柒到唔敢睇
留名
留意到有班友想幫和聲洗底
明明兩班都柒到唔敢睇

留意到近日中港矛盾越趨嚴重
爭咩呀 搆埋一齊搞個兩大dem beat大賽啊笨
爭咩呀 搆埋一齊搞個兩大dem beat大賽啊笨

中大和聲仔係咁打稻草人好撚柒呀

HKU年年open day 都 dem cheer 比賽,中學生同其他HKU既同學迫爆成個開心公園同中山階,VC 同 dean of student affairs直頭坐係度比分,至少玩咗廿年

和聲仔又想揚名立萬,柒就柒在係四野無人自己匿埋拍條乸型片 我地一齊dem 個和聲 beat 好唔好呀 真係好柒,完全頂唔順,事後仲要 upload 另一條放上facebook, 由班宿生係咁留言話補飛成功 係補飛成功就唔會仲講到今日

而最大分別係,HKU 既 hall cheer dem 完根本唔怕其他人講,唔會好似和聲仔咁過兩日拍條補飛片,因為補得飛都係自知自己真係好柒

利申: HKU 大仙

老老豆豆,你HKU啲dem cheers柒撚過和聲beat好撚多倍 仲要話唔怕比人講,羞唔羞家架

係啊?咪又係年年爭崩頭
唔玩得固然唔好住 HKU hall, 就連入HKU 都分分鐘同其他人玩唔埋欄
同班愛國廢老一撚樣,呢頭講 HKU 唔掂又剩
另一頭就為自己同仔女入唔到 HKU 而係暗地裡傷心

年年有人爭崩頭入HKU=所有HKU culture都係好
個個爭住入HKU=用碌鳩拍人塊面都正常

好大陣酸味呀屌

大把人爭住入HKU唔代表你地啲cheers唔柒架 智障仔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞