【統計】香港各論壇落廣告比較

335 回覆
1278 Like 63 Dislike
波台啲手足喺水底好耐,洗唔洗call消防?
阿joe係柒 唔鐘意就ban人
所以不嬲先會話方丈份人好少氣

但連仔係直頭陰險
望返呢一年 由一開始眾望所歸打救世人
到比人踢爆密謀左幾年食人生意

比高登個post上熱門
但係又陰d陰d打壓一直係尾幾

連仔你個apps真係寫得好 所以先仲有咁多人用 但係日久見人心呀 你d負面消息有d 真係幾心寒

但連仔係直頭陰險

比高登個post上熱門

連仔你個apps真係寫得好 所以先仲有咁多人用 但係日久見人心呀 你d負面消息有d 真係幾心寒

巴打你死啦...

呢啲咩黎

大佬呀而家人地唔係話連登冇廣告呀…

你睇下第一頁web版再講

連囝打手

申利 牙joe FAN

我而家咪用緊web版囉…

開咗adblock...

乜連登唔比開adblock架

如果真係有心支持LIHKG,有咩理由$8都唔俾喺度用adblock?

可能係因為我電話同ipad都冇用adblock, 而電腦又冇特別為連登熄, 唔知咁答你滿唔滿意?

洗唔洗幫你俾嗰$8

唔使, 我冇研究點俾錢, 週末得閒先搞, 橫掂都唔等我果兩舊水開飯.
係高登一熄ad block成堆廣告衝出黎
Btw
而家有乜好拗?
3個月後個市場反應咪就係個答案囉

兩邊打手角力緊
引導民意好重要架

晒咁多時間做d無謂野
不如打多兩場fifa好過

咁你仲係到廢up?
去打fifa啦,同學仔等緊你

唔企你同一邊就廢up
你做咁多資料,但自己唔係中立睇件事嘅
你點說服人呀打手哥

我好中立架,讓數據說話
連登全港最少廣告論壇,高登廣告面積比例最多
香討頁面廣告數量最多,BK咩廣告都有d

但連仔係直頭陰險

比高登個post上熱門

巴打你死啦...

你真係好小學雞

但連仔係直頭陰險

比高登個post上熱門

巴打你死啦...

ok fine我認我口直心快

但連仔係直頭陰險

比高登個post上熱門

巴打你死啦...

你真係好小學雞

咁都小學雞

但連仔係直頭陰險

比高登個post上熱門

屌連仔既post
上唔到熱門:打壓
上到熱門:排咁後,打壓、控制

班打手駁唔到既post
上唔到熱門:抵死,無人睇
上到熱門:連狗洗熱門刷正皮

仲有幾多隻,快d出來
快啲跟三色鳩回牙joe 老家喇

但連仔係直頭陰險

比高登個post上熱門

屌連仔既post
上唔到熱門:打壓
上到熱門:排咁後,打壓、控制

班打手駁唔到既post
上唔到熱門:抵死,無人睇
上到熱門:連狗洗熱門刷正皮

仲有幾多隻,快d出來

sor我重點係陰險 熱門係例子
用paypal付款,對方會有你全名同電郵地址
https://lihkg.com/thread/413425/page/3?ref=web&post=75

特此溫馨提醒一啲打算用自己paypal課金支持LIHKG嘅巴打

為確保私隱安全,最好用假名,同埋電郵要另外再開

但連仔係直頭陰險

比高登個post上熱門

巴打你死啦...

ok fine我認我口直心快

講陰險連仔點夠牙joe來?
咁多單bam人事件大家有目共睹,仲一提連登就俾人bam
牙joe一定係最好,好想快d回家俾joe仔教訓
笑撚死 泥你老母咩
扮老屎忽

連登啲人咪又係舊登走過黎嘅
話連登啲人低質所以走番舊登真係on9到無倫
你不如去bk試吓啦,話唔定開發到你新大陸

閘撚住你把口,求其碌個post都幾撚多新會然

點解以前舊登咁多低質會員
因為開放左sms
然後拎撚左個邀請碼就過埋黎連登咋

巴打 兩件事分開架
舊登後來開放sms令大量低質會員湧入
邀請碼好似係由hkg+個apps拎到(無需有舊登ac 就算cd rom都可以有) 再用hkg+邀請碼係連登個apps申請ac上連登wo
話回家嗰班
連登仔最鄙視既台仔反而有個零廣告既ptt

不過介面上連登贏
笑撚死 泥你老母咩
扮老屎忽

連登啲人咪又係舊登走過黎嘅
話連登啲人低質所以走番舊登真係on9到無倫
你不如去bk試吓啦,話唔定開發到你新大陸

閘撚住你把口,求其碌個post都幾撚多新會然

點解以前舊登咁多低質會員
因為開放左sms
然後拎撚左個邀請碼就過埋黎連登咋

巴打 兩件事分開架
舊登後來開放sms令大量低質會員湧入
邀請碼好似係由hkg+個apps拎到(無需有舊登ac 就算cd rom都可以有) 再用hkg+邀請碼係連登個apps申請ac上連登wo

我記得果時係hkg+付費用家先有邀請碼.
Btw
而家有乜好拗?
3個月後個市場反應咪就係個答案囉

兩邊打手角力緊
引導民意好重要架

晒咁多時間做d無謂野
不如打多兩場fifa好過

咁你仲係到廢up?
去打fifa啦,同學仔等緊你

唔企你同一邊就廢up
你做咁多資料,但自己唔係中立睇件事嘅
你點說服人呀打手哥

我好中立架,讓數據說話
連登全港最少廣告論壇,高登廣告面積比例最多
香討頁面廣告數量最多,BK咩廣告都有d

1. 你中立就唔會咁撚小學雞啦,廢乜野up姐?唔識尊重同你持相反意見嘅人?唔批評得?
2. 你堆數據同個收費價錢有咩關係?點解係$188,唔可以係$88?或者$8?
3. 其他forum多廣告,連登比例上少d廣告就要感恩?皇恩浩盪?
4. 做一個令讀者用得舒服嘅平台唔係管理員嘅責任?
5. 如果你淨係諗住俾堆咁嘅數據出嚟,同我講俾$188優惠價買一年免廣告嘅話,咁你返去食屎都得喇,你d presentation咁柒垃圾。
另外高登同連登創意台 今時今日真係好撚悶
唔係話分壇之前高登幾高質
都係一樣下滑緊
但係分完壇之後直頭沈撚左

你話我打手都係咁話
唉,算啦,大家和和氣氣,唔好嘈。

另外高登同連登創意台 今時今日真係好撚悶
唔係話分壇之前高登幾高質
都係一樣下滑緊
但係分完壇之後直頭沈撚左

你話我打手都係咁話

成堆「you禿吧」想做下一個熊仔頭
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞