【統計】香港各論壇落廣告比較

335 回覆
1278 Like 63 Dislike
打手味濃
有啲朋友成日話連登封殺啲不利嘅post唔俾上熱門, 唔知依個post推唔上熱門又代表啲咩意思呢?

岩岩見到有上

屌連仔既post
上唔到熱門:打壓
上到熱門:排咁後,打壓、控制

班打手駁唔到既post
上唔到熱門:抵死,無人睇
上到熱門:連狗洗熱門刷正皮

仲有無
去咗邊啊啲人
屌 又spin 撚左去廣告
講撚左幾多次你收錢唔係問題
但係
1)收錢方式好有問題 點解要繞過ios/android?
2) 一年188係貴到離譜 又冇加其他特別function 人地spotify 一年family pass 都仲平過佢

$88 俾5個人,88/5*12 = 211.2喎,仲要你搵得到五個人一齊用
https://www.spotify.com/hk-zh/family/

同埋Spotify 都有用paypal收錢
欣賞巴打嘅行動力

btw踩連登係五毛agenda黎,有blcok開五毛會知道....
但係
2) 一年188係貴到離譜 又冇加其他特別function 人地spotify 一年family pass 都仲平過佢

一年188真係買PS+好過
遊戲開發需要嘅技術仲大過你營運個forum
唔係唔俾你收
但都無理由188 仲要特價咗
究竟佢set嘅呢個收費係點justify出嚟
有啲朋友成日話連登封殺啲不利嘅post唔俾上熱門, 唔知依個post推唔上熱門又代表啲咩意思呢?

岩岩見到有上

屌連仔既post
上唔到熱門:打壓
上到熱門:排咁後,打壓、控制

班打手駁唔到既post
上唔到熱門:抵死,無人睇
上到熱門:連狗洗熱門刷正皮

仲有無

咩料,依個po熱門一睇記睇到,清你眼殘??
但係

覺得貴咪唔好用,又唔係唔俾錢無得用
但係

覺得香港唔安全可以移民,無人迫你留係度
但係

唔係唔俾你收

188食一餐都無撚左

問題係太少功能 而家vip4個功能有3個都用唔著 買左好似無買咁

希望短期內改善到啦
但係

覺得香港唔安全可以移民,無人迫你留係度

香港已經係世上最安全地區之一

你試下去美國東歐意大利果d
多廣告又點 我寧願比牙joe賺

連登幾撚少廣告都冇用喇 會員低汁 講泥講去三幅屁

加上大量中小學雞 都冇消費力 咩廣告都哂鳩氣

高登就黎有新apps 到時就係回家既時候,睇幾多廣告都唔緊要
樓主有憑有據
班盲反撚就一直得過up字 少少證據都比唔到
羊群心理 人屌就跟住屌 正垃圾

高登就黎有新apps 到時就係回家既時候,睇幾多廣告都唔緊要

你咪小學雞
泥你老母

高登近排有咩高質post? 可唔可以推介下?
但係

之前LINE好似奶過野,因為 ios 買完之後 android 都可以用到coin,唔知關唔關事

我一日內上連登時間多過聽歌
同埋你搵 family pass 同人正價比公平咩?
spotify正價75 hkd一個月
但係

唔係唔俾你收

188食一餐都無撚左

問題係太少功能 而家vip4個功能有3個都用唔著 買左好似無買咁

希望短期內改善到啦

其實香港地,正正常常無乜邊個俾唔起$188
但我叫你拎兩舊水買支筆,你都覺得有問題啦
無錯,無人迫你買
咁你推件大部份人都覺得唔值嘅野出市場為乜呢?
點樣去𨤳定$188呢個價?
唔係迫不得意都唔會睇香土同babycondom,啲廣告真係睇到扯火

BBK未睇到內文已經成堆廣告
痴撚線
建議你用之前嘅第三方高登app做比較
但係

唔係唔俾你收

188食一餐都無撚左

希望短期內改善到啦

其實香港地,正正常常無乜邊個俾唔起$188
但我叫你拎兩舊水買支筆,你都覺得有問題啦
無錯,無人迫你買
咁你推件大部份人都覺得唔值嘅野出市場為乜呢?
點樣去𨤳定$188呢個價?

除返開每個月15蚊,即每日5毫子,老母無俾零用錢你?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞