【統計】香港各論壇落廣告比較

335 回覆
1278 Like 63 Dislike
樓主有憑有據
班盲反撚就一直得過up字 少少證據都比唔到
羊群心理 人屌就跟住屌 正垃圾

咁你課咗188未

點解一定要課188?

$8之後再逐個月俾好唔著數喎
多廣告又點 我寧願比牙joe賺

連登幾撚少廣告都冇用喇 會員低汁 講泥講去三幅屁

加上大量中小學雞 都冇消費力 咩廣告都哂鳩氣

高登就黎有新apps 到時就係回家既時候,睇幾多廣告都唔緊要

笑撚死 泥你老母咩
扮老屎忽

連登啲人咪又係舊登走過黎嘅
話連登啲人低質所以走番舊登真係on9到無倫
你不如去bk試吓啦,話唔定開發到你新大陸

呢啲咩黎

大佬呀而家人地唔係話連登冇廣告呀…
屌 又spin 撚左去廣告
講撚左幾多次你收錢唔係問題
但係
1)收錢方式好有問題 點解要繞過ios/android?
2) 一年188係貴到離譜 又冇加其他特別function 人地spotify 一年family pass 都仲平過佢

一年188真係買PS+好過
遊戲開發需要嘅技術仲大過你營運個forum
唔係唔俾你收
但都無理由188 仲要特價咗

188食一餐都無撚左

問題係太少功能 而家vip4個功能有3個都用唔著 買左好似無買咁

希望短期內改善到啦

其實香港地,正正常常無乜邊個俾唔起$188
但我叫你拎兩舊水買支筆,你都覺得有問題啦
無錯,無人迫你買
咁你推件大部份人都覺得唔值嘅野出市場為乜呢?
點樣去𨤳定$188呢個價?

除返開每個月15蚊,即每日5毫子,老母無俾零用錢你?

講乜撚野老母姐
零乜撚野用錢?
你知唔知我講緊乜?
值唔值同俾唔俾得起都未撚分得清
連登d會員係咪真係咁撚多低能仔?

好似係你唔理解多d
每日5毫子我覺得值
你搵支2舊水筆來比拓柒?係就搵同類野比
reddit gold就每個月3.99 usd

btw 如果有支筆可以俾我每日用用到成年,又可以娛樂到我
2舊水我覺得都無問題
你依個PO一開熱門就見到
果個高登PO熱門最底
你地自己諗下連狗幾陰濕
至於廣告,人地BETA版無廣告添啦

笑撚左 當年係高登宣傳連登就即比人bam
依家係到屌高登post上唔到熱門頭幾
你個龍門搬到上太空wo巴打
Beta冇廣告 講到之後就一定冇廣告咁 好醒啊你

高登就黎有新apps 到時就係回家既時候,睇幾多廣告都唔緊要

笑撚死 泥你老母咩
扮老屎忽

閘撚住你把口,求其碌個post都幾撚多新會然
但係
2) 一年188係貴到離譜 又冇加其他特別function 人地spotify 一年family pass 都仲平過佢

唔係唔俾你收

188食一餐都無撚左

問題係太少功能 而家vip4個功能有3個都用唔著 買左好似無買咁

希望短期內改善到啦

無錯,無人迫你買

講乜撚野老母姐
零乜撚野用錢?
你知唔知我講緊乜?

明碼實價,你嫌貴覺得唔抵可以唔用vip,繼續睇廣告

你會唔會去7仔百佳買野同個收銀講價呀?

講乜野價姐?
而家我叫佢收我平d咩?
而家反映意見覺得唔值$188都唔得?
市場反應自然會解釋佢定價合唔合理
咪睇下3個月後有幾多人續囉

唔買嘅照上
買左嘅照上
盲反嘅照上
冇popup 得條banner同睇po中間插兩個 真係算係咁
相比起content farm嗰堆無本生利賺廣告錢
我寧願比連囝貼吓營運開支賺吓錢
樓主有憑有據

咁你課咗188未

點解一定要課188?

你可以用adblock
呀媽冇比錢你既可以乖乖咁睇返廣告

呢啲咩黎

廣告囉
咁又點啊
你到底知唔知個post講緊乜啊
果個高登PO熱門最底
你地自己諗下連狗幾陰濕

牙祖又然

多謝提供笑話
但係

唔係唔俾你收

188食一餐都無撚左

希望短期內改善到啦

無錯,無人迫你買

講乜撚野老母姐
零乜撚野用錢?
你知唔知我講緊乜?

好簡單
唔想睇廣告,俾得起=科水
俾唔起,覺得唔值=睇廣告
又要無廣告又要唔俾錢=adblock
3個方法都睇到連登,做人做狗自己揀
無人會笑鳩你睇廣告

又唔係俾錢先有得上,都唔知有咩好屌
最多咪屌連尼住貪心on9食相差
呢個價我覺得真係無問題

呢啲咩黎

你睇下第一頁web版再講

連囝打手

申利 牙joe FAN
用左Adblock 睇唔到
不過都買左188
但係

唔係唔俾你收

188食一餐都無撚左

希望短期內改善到啦

無錯,無人迫你買

講乜撚野老母姐
零乜撚野用錢?
你知唔知我講緊乜?

好似係你唔理解多d
每日5毫子我覺得值

2舊水我覺得都無問題

你覺得值
我覺得唔值
有問題嗎?
果個高登PO熱門最底
你地自己諗下連狗幾陰濕

屌連仔既post
上唔到熱門:打壓
上到熱門:排咁後,打壓、控制

班打手駁唔到既post
上唔到熱門:抵死,無人睇
上到熱門:連狗洗熱門刷正皮

即講即到

btw beta 版無廣告都拎來比
正式版咪試下無廣告返一年半年囉 一係就出個8蚊1年VIP來睇下
樓主有憑有據

咁你課咗188未

點解一定要課188?

你可以用adblock
呀媽冇比錢你既可以乖乖咁睇返廣告

我係答緊你喎
講到咁支持LIHKG點解唔課188
喺到講埋咁多廢話

呢啲咩黎

廣告囉
咁又點啊
你到底知唔知個post講緊乜啊

好懷疑呢班人係咩心態
因為我冇錢收 所以你都唔可以買廣告搵錢
果個高登PO熱門最底
你地自己諗下連狗幾陰濕

一世記住當年林早逝點block啲巴打
你無骨氣可以返去先
我就算無forum上都唔會返舊登

笑撚死 泥你老母咩
扮老屎忽

閘撚住你把口,求其碌個post都幾撚多新會然

點解以前舊登咁多低質會員
因為開放左sms
然後拎撚左個邀請碼就過埋黎連登咋
但係

覺得貴咪唔好用,又唔係唔俾錢無得用

覺得香港唔安全可以移民,無人迫你留係度

你令我諗起有個中國人移民來香港,咬住綜援怨生活差,但又唔願翻去中國,
個位人兄唔係你呀?
點解宜家d人講到唔俾188就無得上咁,又唔值又唔奮氣

咁咪唔好俾囉有咩問題 無人逼你俾架,睇下廣告又唔會死

再低賤d咪用adblock囉,都捉你唔到架

講到好似搶你d錢咁

whatsapp收錢果陣都係咁嫁啦
即係好似啲同事咁
玩line從來唔肯比錢買stick, 好app好game又死都唔會比錢買
咁仲邊會有野出比你呀第時

都係果句,你唔俾錢用免費都無問題架
宜家人地向有心支持俾錢既收返錢(分分鍾同廣告收入打個和,無額外收益),你都唔俾咁撚惡? 真係成班紅衛兵
果個高登PO熱門最底
你地自己諗下連狗幾陰濕

下,乜你講完啲野答左我架啦?咁9唔搭8既
我問緊點解熱門係咁樣,幾時同你講bam野啊
幾時同你搬龍門,有話唔比你bam咩
你logic有問題?打字前諗清楚啦

beta點解唔拎得黎講啊,家陣依個po咪又係拎緊舊app黎講

呢啲咩黎

你睇下第一頁web版再講

連囝打手

申利 牙joe FAN

牙joe fan仲上連登做乜
但係

唔係唔俾你收

188食一餐都無撚左

希望短期內改善到啦

無錯,無人迫你買

講乜撚野老母姐
零乜撚野用錢?
你知唔知我講緊乜?

好似係你唔理解多d
每日5毫子我覺得值

2舊水我覺得都無問題

你覺得值
我覺得唔值
有問題嗎?

冇問題,一直係到睇你叫春姐,唔好擺係心
btw你自己已經回答左點定188值唔值個問題了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞