【統計】香港各論壇落廣告比較

335 回覆
1278 Like 63 Dislike
200蚊都俾唔起
當初有一班人走出黎話幾多都肯俾,宜家有vip就話貴

洗唔洗起個LIST出嚟binc
話回家嗰班

回家?
認唔到路,成頁廣告,扮睇唔到
淨係識 屌連仔老母~
話就話 撐牙joe
最後偷偷返來繼續投訴

freestyle

唔屌囉 睇返其實連仔係好既
個apps都係勁既 高登真係衰垃圾apps

但係我自問 上左一年連登 刷熱門心情同舊時上高登創意台等笑料唔一樣

至於你話bam, 至少我舊時係高登講連登個時無比人bam過
話回家嗰班

回家?
淨係識 屌連仔老母~
話就話 撐牙joe
最後偷偷返來繼續投訴

freestyle

但係我自問 上左一年連登 刷熱門心情同舊時上高登創意台等笑料唔一樣

屌連仔既post
上唔到熱門:打壓
上到熱門:排咁後,打壓、控制

班打手駁唔到既post
上唔到熱門:抵死,無人睇
上到熱門:連狗洗熱門刷正皮

又來
話回家嗰班

回家?
淨係識 屌連仔老母~
話就話 撐牙joe
最後偷偷返來繼續投訴

freestyle

你好彩,當時包括我在內有千幾位以上嘅巴打俾人bam bam bam...
Btw
而家有乜好拗?
3個月後個市場反應咪就係個答案囉

兩邊打手角力緊
引導民意好重要架

晒咁多時間做d無謂野
不如打多兩場fifa好過

咁你仲係到廢up?
去打fifa啦,同學仔等緊你

唔企你同一邊就廢up
你做咁多資料,但自己唔係中立睇件事嘅
你點說服人呀打手哥

我好中立架,讓數據說話
連登全港最少廣告論壇,高登廣告面積比例最多
香討頁面廣告數量最多,BK咩廣告都有d

1. 你中立就唔會咁撚小學雞啦,廢乜野up姐?唔識尊重同你持相反意見嘅人?唔批評得?
2. 你堆數據同個收費價錢有咩關係?點解係$188,唔可以係$88?或者$8?
3. 其他forum多廣告,連登比例上少d廣告就要感恩?皇恩浩盪?
4. 做一個令讀者用得舒服嘅平台唔係管理員嘅責任?
5. 如果你淨係諗住俾堆咁嘅數據出嚟,同我講俾$188優惠價買一年免廣告嘅話,咁你返去食屎都得喇,你d presentation咁柒垃圾。

定價都要你管 而家又唔係比錢先上得
想走廣告又比唔起既咪用adblock囉
有數據最實際
話回家嗰班

回家?
淨係識 屌連仔老母~
話就話 撐牙joe
最後偷偷返來繼續投訴

freestyle

你好彩,當時包括我在內有千幾位以上嘅巴打俾人bam bam bam...

受害者,我淨係回左句支持新野都俾人bam
痴撚線
話回家嗰班

回家?
淨係識 屌連仔老母~
話就話 撐牙joe
最後偷偷返來繼續投訴

freestyle

你聽佢9up

嗰陣玩撚到set埋keyword

任何post有類似連登 lihkg即bam

仲邊有死剩種 係個幾禮拜後早洩跪低左先唔bam人
話回家嗰班

回家?
淨係識 屌連仔老母~
話就話 撐牙joe
最後偷偷返來繼續投訴

freestyle

我見呀 個時我只係講 無吹捧無開post
覺得唔值=高登打手
完。

連登質素咪又係一樣
多謝你令我消磨咗個零鐘

值唔值都係個人價值觀問題啫
覺得唔值咪唔比囉,好困難?
話回家嗰班

回家?
淨係識 屌連仔老母~
話就話 撐牙joe
最後偷偷返來繼續投訴

freestyle

你聽佢9up

嗰陣玩撚到set埋keyword

任何post有類似連登 lihkg即bam

仲邊有死剩種 係個幾禮拜後早洩跪低左先唔bam人

仲記得當時有IT高人整咗個識自己update嘅高登bam人list,裡面成堆會員編號直線上升
明明講緊廣告比較,扯到去邊呀
話回家嗰班

回家?
淨係識 屌連仔老母~
話就話 撐牙joe
最後偷偷返來繼續投訴

freestyle

屌連仔既post
上唔到熱門:打壓
上到熱門:排咁後,打壓、控制

班打手駁唔到既post
上唔到熱門:抵死,無人睇
上到熱門:連狗洗熱門刷正皮

又來

挑 咁佢又真係200 正都唔夠其他垃圾post高呢樣無錯
LIHKG VIP 收費建議集中討論區
https://lihkg.com/thread/3266/page/1?ref=ios
唔知入面個d有冇份屌貴
Statistics strengthens your arguments
明明講緊廣告比較,扯到去邊呀

呢邊人多呀嘛 唔係去邊講
兩家歸一啦不如,再附屬下膠登
話vip唔值 盲反developer cap水post又係咁多正評
列埋統計 幫developer平反個post又係咁多正評
我睇唔透連登仔

呢啲咩黎

大佬呀而家人地唔係話連登冇廣告呀…

你睇下第一頁web版再講

連囝打手

申利 牙joe FAN

牙joe fan仲上連登做乜

因為好多鄉里過晒尼邊

無奈要跟大隊

唔好啦
番去搵你偶像啦

除返開每個月15蚊,即每日5毫子,老母無俾零用錢你?

講乜撚野老母姐
零乜撚野用錢?
你知唔知我講緊乜?
值唔值同俾唔俾得起都未撚分得清
連登d會員係咪真係咁撚多低能仔?

好似係你唔理解多d
每日5毫子我覺得值
你搵支2舊水筆來比拓柒?係就搵同類野比
reddit gold就每個月3.99 usd

btw 如果有支筆可以俾我每日用用到成年,又可以娛樂到我
2舊水我覺得都無問題

你覺得值
我覺得唔值
有問題嗎?

冇問題,一直係到睇你叫春姐,唔好擺係心
btw你自己已經回答左點定188值唔值個問題了

開個咁嘅post想說服人就真係叫春喇

是但啦,你當數據同統計唔係一回事咁都冇辦法

唔係呀
我好佩服佢搵到d stat
仲要咁得閒做d咁嘅野
但咁又點呀?
所以想同我講值得俾優惠價$188一年免廣告?
我睇唔到d data點話到俾我知佢值喎

你閱讀理解應該拎u
你依個PO一開熱門就見到
果個高登PO熱門最底
你地自己諗下連狗幾陰濕
至於廣告,人地BETA版無廣告添啦

笑撚左 當年係高登宣傳連登就即比人bam
依家係到屌高登post上唔到熱門頭幾
你個龍門搬到上太空wo巴打
Beta冇廣告 講到之後就一定冇廣告咁 好醒啊你

林早洩條仆街一定加堆廣告落去
用電腦上高登係要開adblock先順
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞