【統計】香港各論壇落廣告比較

335 回覆
1278 Like 63 Dislike
點解宜家d人講到唔俾188就無得上咁,又唔值又唔奮氣

咁咪唔好俾囉有咩問題 無人逼你俾架,睇下廣告又唔會死

再低賤d咪用adblock囉,都捉你唔到架

講到好似搶你d錢咁
建議你用之前嘅第三方高登app做比較

開成個forum同maintain app的成本差幾多?
d人成日屌188 有人拎支槍指住逼你買?
又講到d廣告跌粒塵都入到去 究竟係我手機太唔sensitive 定班人手殘到咁
廣告又唔比人加 VIP又唔比人收錢 其實點解唔自己開個討論區試下唔加廣告唔收錢 一定大把人轉過黎
多廣告又點 我寧願比牙joe賺

連登幾撚少廣告都冇用喇 會員低汁 講泥講去三幅屁

加上大量中小學雞 都冇消費力 咩廣告都哂鳩氣

高登就黎有新apps 到時就係回家既時候,睇幾多廣告都唔緊要

笑撚死 泥你老母咩
扮老屎忽

講到好似搶你d錢咁

中學雞連$15 adblock都買唔起/唔想買張$50 app store卡用得果$15/無credit card

依家連登唔係第3方app喎,比黎做乜
所以唔駛比錢了

高登就黎有新apps 到時就係回家既時候,睇幾多廣告都唔緊要

你咪小學雞
泥你老母

又係認字特警
粵語口語都有正字
屌 又spin 撚左去廣告
講撚左幾多次你收錢唔係問題
但係
1)收錢方式好有問題 點解要繞過ios/android?
2) 一年188係貴到離譜 又冇加其他特別function 人地spotify 一年family pass 都仲平過佢

一年188真係買PS+好過
遊戲開發需要嘅技術仲大過你營運個forum
唔係唔俾你收
但都無理由188 仲要特價咗

188食一餐都無撚左

問題係太少功能 而家vip4個功能有3個都用唔著 買左好似無買咁

希望短期內改善到啦

其實香港地,正正常常無乜邊個俾唔起$188
但我叫你拎兩舊水買支筆,你都覺得有問題啦
無錯,無人迫你買
咁你推件大部份人都覺得唔值嘅野出市場為乜呢?
點樣去𨤳定$188呢個價?

除返開每個月15蚊,即每日5毫子,老母無俾零用錢你?

講乜撚野老母姐
零乜撚野用錢?
你知唔知我講緊乜?
值唔值同俾唔俾得起都未撚分得清
連登d會員係咪真係咁撚多低能仔?
真係唔知班癲佬想點

講到好似搶你d錢咁

whatsapp收錢果陣都係咁嫁啦
即係好似啲同事咁
玩line從來唔肯比錢買stick, 好app好game又死都唔會比錢買
咁仲邊會有野出比你呀第時

有好多無廣告tim,free lunch岩哂高/連登仔
支持

咪比我見到你下星期仲係到鳩UP
但係
2) 一年188係貴到離譜 又冇加其他特別function 人地spotify 一年family pass 都仲平過佢

唔係唔俾你收

188食一餐都無撚左

問題係太少功能 而家vip4個功能有3個都用唔著 買左好似無買咁

希望短期內改善到啦

無錯,無人迫你買

講乜撚野老母姐
零乜撚野用錢?
你知唔知我講緊乜?

明碼實價,你嫌貴覺得唔抵可以唔用vip,繼續睇廣告

你會唔會去7仔百佳買野同個收銀講價呀?
樓主有憑有據
班盲反撚就一直得過up字 少少證據都比唔到
羊群心理 人屌就跟住屌 正垃圾

咁你課咗188未

依家連登唔係第3方app喎,比黎做乜

係咪出左vip就冇廣告收入?
所以唔駛比錢了

好等你188蚊開飯
但係

覺得貴咪唔好用,又唔係唔俾錢無得用

覺得香港唔安全可以移民,無人迫你留係度

吓而家講緊嘅係商業買賣咋喎
你又拉埋民生黎講啊?
無人買佢自然要被逼調價
自由市場黎架ching
連登啲廣告算合理 但會員收費就不了
樓主有憑有據
班盲反撚就一直得過up字 少少證據都比唔到
羊群心理 人屌就跟住屌 正垃圾

咁你課咗188未

點解一定要課188?
你依個PO一開熱門就見到
果個高登PO熱門最底
你地自己諗下連狗幾陰濕
至於廣告,人地BETA版無廣告添啦
但係

唔係唔俾你收

188食一餐都無撚左

希望短期內改善到啦

無錯,無人迫你買

講乜撚野老母姐
零乜撚野用錢?
你知唔知我講緊乜?

明碼實價,你嫌貴覺得唔抵可以唔用vip,繼續睇廣告

你會唔會去7仔百佳買野同個收銀講價呀?

講乜野價姐?
而家我叫佢收我平d咩?
而家反映意見覺得唔值$188都唔得?
市場反應自然會解釋佢定價合唔合理
咪睇下3個月後有幾多人續囉

呢啲咩黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞