[突發][多圖]係條女屋企佢hostfamily返哂黎點走?

392 回覆
297 Like 25 Dislike
由個窗到走
用個紙箱笠住自己慢慢行上去 一有人就停低

Metal Gear
唔好搵我老母

比多啲啦屌,寒鳩酸

孤鳩寒

小鳩氣

獨鳩食
你喺幾多樓 睇唔明你幅圖

我係最底個層,個出口係上一層

全屋係咪得出口先走到? 有無窗口後門呀
留係條女間房順便過個淫賤既晚上囉,反正都洗濕左個頭,第二日host走你先走

佢聽日可能唔出街,因為聽日星期日好小有野開

樓主R.I.P, 你出去打招呼然後話:我係黎扑野嘅,講完就打開門著草啦

再唔係你爬窗

叫pizza/m記/外賣
引哂d人去門口,搵機會爬窗走

Metal Gear

蛇叔
你喺幾多樓 睇唔明你幅圖

我係最底個層,個出口係上一層

全屋係咪得出口先走到? 有無窗口後門呀

有個車房,不過開個車房門就好大聲
留係條女間房順便過個淫賤既晚上囉,反正都洗濕左個頭,第二日host走你先走

佢聽日可能唔出街,因為聽日星期日好小有野開

樓主R.I.P, 你出去打招呼然後話:我係黎扑野嘅,講完就打開門著草啦

再唔係你爬窗

係basement。
叫條女出去同host講有朋友黎左之後光明正大走

Metal Gear

蛇叔

一有人就捉佢入箱
示意圖:

巴打你都由琴晚留到而家啦 仲唔捨得走
船到橋頭自然直, 依家最重要係要扑到精盡人亡, 點解要走?
正常host都應該幾開明
你女朋友有冇同佢host提過佢有男朋友
Live
正常host都應該幾開明
你女朋友有冇同佢host提過佢有男朋友

啲人唔明hostfamily 有幾嚴
就算事先申請 都唔一定比你帶人返去
依家自把自為
佢一個唔鐘意 隨時叫你條女走
兩星期內
點解唔過埋夜 又唔係同老豆老母住
啲人唔明hostfamily 有幾嚴
就算事先申請 都唔一定比你帶人返去
依家自把自為
佢一個唔鐘意 隨時叫你條女走
兩星期內

巴打得你明
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞