[突發][多圖]係條女屋企佢hostfamily返哂黎點走?

392 回覆
297 Like 25 Dislike
好似biohazard避老豆個part咁行出去

我係唔著鞋,廢事有聲,仲要慢慢撚過去
爬窗定跑

Zip下zip出去,最尾經過個車房門口,啪一聲開左燈,即刻跑
走到...嚇撚死

爬窗定跑

Zip下zip出去,最尾經過個車房門口,啪一聲開左燈,即刻跑

女朋友會唔會比人鬧緊
爬窗定跑

又話開車房門全屋都嘈醒
同埋你無講過車房係間屋邊個位置
爬窗定跑

又話開車房門全屋都嘈醒
同埋你無講過車房係間屋邊個位置

我唔係係車房出。個門口係中間,車房係下面,一出左門口落樓梯就到車房,

女朋友會唔會比人鬧緊

應該冇,見佢冇講

女朋友會唔會比人鬧緊

應該冇,見佢冇講

屌緊覆唔到你
隻𥦬咁細隻?
連登仔真係難服侍

有圖就要睇多啲,之後就算樓豬放多張都肯定滿足唔倒你地

免費拍埋AV比你好冇
隻𥦬咁細隻?

都唔知叫唔叫窗
多謝咁多位巴打 特別話黎救我個啲,連登有愛
多謝咁多位巴打 特別話黎救我個啲,連登有愛

連登有愛
點解唔可以正正經經行出去打招呼?
Host family咋嘛
你估會斬左你咩

佢全屋都係女,得個host個老公係男

你又唔係變態佬 大大方方話你係佢條仔咪得囉

問題係唔知個hostfamily比唔比男仔入,因為住係到個啲international全部都係女

其實冇乜野,我依家住呢度我都會成日帶朋友返黎
佢地訓哂?
澳洲巴打表示啱啱追曬 好刺激btw more腳圖
澳洲巴打表示啱啱追曬 好刺激btw more腳圖

same herw
Killarney 附近homestay ?
柯晒d尿落你條女個閪窿到叫佢幫你運去廁所咪得囉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞