[突發][多圖]係條女屋企佢hostfamily返哂黎點走?

392 回覆
297 Like 25 Dislike
嗌你條女同佢地講3樓有老鼠,女嘅返入房,男嘅上去打鼠,然後咪可以慢慢走

而家個老母返左廳

唔係好明
老豆老母 唔係住房?

老豆成日唔撚返房
諗定成晚流流長有咩做算啦
索性聽朝無人先走

好多host都唔中意個住客帶fd入屋
更何況你而家又無講定,如果佢地係好嚴果種就麻煩啦
巴打一定係人生勝利組
等佢地訓晒先走
等到4-5點,人最攰既時候,即刻沖出去

一陣諗住試
有冇飲酒?有就扮醉係條女唔知你住邊執你返黎 光明正大啪成晚
有無睇過american pie 問條女拎對絲襪笠住個頭衝出去啦
諗定成晚流流長有咩做算啦
索性聽朝無人先走

好多host都唔中意個住客帶fd入屋
更何況你而家又無講定,如果佢地係好嚴果種就麻煩啦

係...而家好擔心
叫你女朋友去車房開門引哂啲人過去 話咩有蟲有鼠有貓乜都好啦是但引哂過去捉野 你咪係門口走
其實等佢老豆老母一入房,叫你條女去地面果層同你傾住電話煮野食,一無人叫你條女開定門你就沖上去閃
快啲po多幾張圖 積下德 話唔定個老豆今晚會返房瞓

又想要我隻腳啲圖
其實等佢老豆老母一入房,叫你條女去地面果層同你傾住電話煮野食,一無人叫你條女開定門你就沖上去閃

你個名
有冇窗 爬窗

一陣諗住試

宜家先十一點幾
你有排等喎
比多張腳黎就教你

一陣諗住試

宜家先十一點幾
你有排等喎

冇計
加拿大?
樓主仲未走到

一陣諗住試

宜家先十一點幾
你有排等喎

冇計

摷住先啦
4 5 點依d時間特別静,
有人開門特別易發現
連登仔真係難服侍

有圖就要睇多啲,之後就算樓豬放多張都肯定滿足唔倒你地
咪話你飲醉左 你屋企人唔比人你飲酒既 知你飲家暴都似果隻 你條女好心照顧到你清醒反先
再叫你條女同屋主坦白 咁咪光明正大走人 我諗屋主唔會咁冷血掛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞