[突發][多圖]係條女屋企佢hostfamily返哂黎點走?

392 回覆
297 Like 25 Dislike
連登仔真係難服侍

有圖就要睇多啲,之後就算樓豬放多張都肯定滿足唔倒你地

我出賣自己個隻都得嘅
咪話你飲醉左 你屋企人唔比人你飲酒既 知你飲家暴都似果隻 你條女好心照顧到你清醒反先
再叫你條女同屋主坦白 咁咪光明正大走人 我諗屋主唔會咁冷血掛

19歲以下飲酒犯法
咪話你飲醉左 你屋企人唔比人你飲酒既 知你飲家暴都似果隻 你條女好心照顧到你清醒反先
再叫你條女同屋主坦白 咁咪光明正大走人 我諗屋主唔會咁冷血掛

19歲以下飲酒犯法

樓豬19歲都唔夠咁大獲

19歲以下飲酒犯法

你幾歲呀

19歲以下飲酒犯法

你幾歲呀

條女唔夠,唔係我

19歲以下飲酒犯法

食女都呃法添呀

19歲以下飲酒犯法

你幾歲呀

條女唔夠,唔係我

你飲姐 又唔係佢飲

19歲以下飲酒犯法

食女都呃法添呀

而家食屎添
叫你條女響1樓睇水,一無人果時你上去走就係啦
樓主依家外面情況點

仲係原封不動
多倫多邊度呀?
多倫多邊度呀?

溫哥華
叫你條女響1樓睇水,一無人果時你上去走就係啦

而家係長期有人
你一係唔好訓 等佢出邊靜哂先走
但係你果邊夜晚危唔危險 行幾耐番屋企?
自己執生

19歲以下飲酒犯法

你幾歲呀

條女唔夠,唔係我

你飲姐 又唔係佢飲

咪話你失戀又好 成績差又好 總之搵樣理由話你唔開心要飲酒 你條女陪你咪得囉
多倫多邊度呀?

溫哥華

Oh
你一係唔好訓 等佢出邊靜哂先走
但係你果邊夜晚危唔危險 行幾耐番屋企?
自己執生

好似要8:00先有車
live

19歲以下飲酒犯法

你幾歲呀

條女唔夠,唔係我

你飲姐 又唔係佢飲

咪話你失戀又好 成績差又好 總之搵樣理由話你唔開心要飲酒 你條女陪你咪得囉

而個可以做後備方案,盡可能都唔想比host知
樓主真係好撚廢 乜9方法都話唔得 又唔試下 係到等乜柒
樓主真係好撚廢 乜9方法都話唔得 又唔試下 係到等乜柒

我咪講左一陣試下
等到4點 光明正大咁行出去
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞