[突發][多圖]係條女屋企佢hostfamily返哂黎點走?

392 回覆
297 Like 25 Dislike
我都試過有次去完house party,有個鬼仔同鬼妹friend冇地方訓,我就叫佢地偷偷地潛入我間房過一晚,點知兩條pk趁我訓左仲仆埋野

你係隔離做汁男?

已經幻想到個鬼仔借你引個鬼妹扑野
我都試過有次去完house party,有個鬼仔同鬼妹friend冇地方訓,我就叫佢地偷偷地潛入我間房過一晚,點知兩條pk趁我訓左仲仆埋野

你係隔離做汁男?

你係隔離做汁男?

不要再說了
唔好搵我老母

咁先係自己人麻
有咩煩呢度既兄弟全部幫你拆掂佢

你係隔離做汁男?

不要再說了

玩3p

仆街唔叫醒我,自私食
點解唔可以正正經經行出去打招呼?
Host family咋嘛
你估會斬左你咩

佢全屋都係女,得個host個老公係男

你又唔係變態佬 大大方方話你係佢條仔咪得囉

問題係唔知個hostfamily比唔比男仔入,因為住係到個啲international全部都係女

唔知姐係ok啦

如果唔比帶男仔上去 都會係你條女住之前講明啦

你係隔離做汁男?

不要再說了

有興趣聽故事
鬼仔同鬼妹打友誼波?抑或本身係情侶
溫哥華Homestay 真係狗也不屌
樓上做咩撚嘢

你係隔離做汁男?

不要再說了

有興趣聽故事

成件事 當你冇到

你係隔離做汁男?

不要再說了

有興趣聽故事

我同佢地本身係去左令一個friend嘅house party, 之後我見到佢地冇地方訓好心收留,點知打友誼波都唔叫我,毒撚冇人理

你係隔離做汁男?

不要再說了

有興趣聽故事

我同佢地本身係去左令一個friend嘅house party, 之後我見到佢地冇地方訓好心收留,點知打友誼波都唔叫我,毒撚冇人理

你想打但條女肯唔肯同你打係兩回事黎架喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞