[突發][多圖]係條女屋企佢hostfamily返哂黎點走?

392 回覆
297 Like 25 Dislike
唔好搵我老母

D腳趾好核突
唔好搵我老母

比多啲啦屌,寒鳩酸

有圖算係咁
Live 左
樓主係曱甴?張圖嘅角度咁奇怪嘅

有咩咁奇怪,我坐係地下影
點解唔可以正正經經行出去打招呼?
Host family咋嘛
你估會斬左你咩

佢全屋都係女,得個host個老公係男

你又唔係變態佬 大大方方話你係佢條仔咪得囉
Live
上埋熱門
你估會斬左你咩

問題係唔知個hostfamily比唔比男仔入,因為住係到個啲international全部都係女
巴打Rip, 一陣以為你係小偷一槍shotgun 轟爆你上報
Live
扑埋野瞓番陣聽朝走
留係條女間房順便過個淫賤既晚上囉,反正都洗濕左個頭,第二日host走你先走
你女朋友同上面啲女熟唔熟 同門口果層果啲講兩句 當睇唔到 比你快手衝出去算啦
你估會斬左你咩

問題係唔知個hostfamily比唔比男仔入,因為住係到個啲international全部都係女

外國人好開通 no worries
都係唔明
樓主同條女光明正大做咩要搞到咁鬼鼠
巴打Rip, 一陣以為你係小偷一槍shotgun 轟爆你上報

如果美國真係自爆好過比人射死
屌 笑撚死 好似prison break咁
唔好搵我老母

比多啲啦屌,寒鳩酸

有圖算係咁

喂你宜家要幫巴打幫拖喎師兄,唔比多幾張點叫得郁我地呀

唔好研究條女住,我有命出去先再算,好想出去
唔好搵我老母

比多啲啦屌,寒鳩酸

有圖算係咁

喂你宜家要幫巴打幫拖喎師兄,唔比多幾張點叫得郁我地呀

老老實實 方法唔係冇 但係巴打比多啲誠意先易話圍
其實樓主係咪驚8p會精盡人亡
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞