[突發][多圖]係條女屋企佢hostfamily返哂黎點走?

392 回覆
297 Like 25 Dislike
留係條女間房順便過個淫賤既晚上囉,反正都洗濕左個頭,第二日host走你先走

佢聽日可能唔出街,因為聽日星期日好小有野開
你女朋友同上面啲女熟唔熟 同門口果層果啲講兩句 當睇唔到 比你快手衝出去算啦

我有諗過,但係個老豆坐撚住個門口個邊
留係條女間房順便過個淫賤既晚上囉,反正都洗濕左個頭,第二日host走你先走

佢聽日可能唔出街,因為聽日星期日好小有野開

一係爬窗走
真係有圖
你女朋友同上面啲女熟唔熟 同門口果層果啲講兩句 當睇唔到 比你快手衝出去算啦

叫啲女過去色誘個老豆

番左黎幾耐先 愈耐既話 你既出現就愈可疑
出去同host 玩7p 之後大大方方行出去 完
你喺幾多樓 睇唔明你幅圖

我係最底個層,個出口係上一層
個老豆都幾爽 成間屋都係女
裝返幾個cam日日J

番左黎幾耐先 愈耐既話 你既出現就愈可疑

已經兩個鐘
一出到去 大嗌 屌 都唔撚好屌既 晒撚左我成千銀
之後頭也不回開門走

之後就比個老豆射爆個頭
扮tb
一係等佢地訓哂先走啦

佢老豆好夜先訓,個老母好早起身煮早餐
用個紙箱笠住自己慢慢行上去 一有人就停低
唔好搵我老母

比多啲啦屌,寒鳩酸

孤鳩寒

小鳩氣

唔明你幅圖個位置喎,畫到咁樣衰點幫你制訂逃生路線?

live
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞