[突發]Melo被交易至雷霆

260 回覆
33 Like 5 Dislike
melo2013年打pf有幾恐怖上面好多人都唔記得左

應該係班人未睇nba
應該有化學作用既 起碼wb有人傳先 唔講pg先 melo單打同無球都仲係頂級個班 開埋美國隊定點射手mode

應該係班人未睇nba

始終依家2017
但講到佢係毒瘤就真係on9

應該係班人未睇nba

個年仲有kidd帶好難咁比

應該係班人未睇nba

始終依家2017

廢咗係真 但講到毒瘤真係on99

而家2017年
你不如話11年rose同猴 仲好屈機

應該係班人未睇nba

仲話獨食
明明佢係c&s 靠佢拎波就死得

而家2017年
你不如話11年rose同猴 仲好屈機

上季場均 22.4 分點廢呀咁又?
其實話Melo係毒瘤果班有無睇波架
早一兩年打三角最尾幾秒攻唔入就比波Melo
唔打iso打咩呀
啲隊友又on撚99咁
話melo無諗過呢兩年帶nyk去拎冠既,識唔識睇波?
NYK隊波唔好話拎冠,入playoff都忟,講佢無鬥心真係haters先講得出

成班浪射型散步隊友
想唔輸都好難

咁又唔可以賴人既
你估FOJ帶狃弱會唔會年年都入唔到PO?

咁要睇下今年隊猗點喇
成班狃弱舊人
打撚柒勇士
NYK隊波唔好話拎冠,入playoff都忟,講佢無鬥心真係haters先講得出

成班浪射型散步隊友
想唔輸都好難

咁又唔可以賴人既

咁要睇下今年隊猗點喇
成班狃弱舊人

我皇帶紐約隊FINAL打我湧都係咁打啦

成班浪射型散步隊友
想唔輸都好難

咁又唔可以賴人既

咁要睇下今年隊猗點喇
成班狃弱舊人

我皇帶紐約隊FINAL打我湧都係咁打啦

所以賴隊友廢不如話佢帶唔起隊波
btw我睇好佢去OKC俾西書帶起

應該係班人未睇nba

始終依家2017

香港人成日從台狗fb page 吸收nba 資信

台仔一日到黑係到吹奏rose

應該係班人未睇nba

4年前佢29歲
Kobe 4年前都好撚勁

應該係班人未睇nba

4年前佢29歲

佢又無大傷過 每場carry一節我覺得都係做得到
加上佢準度 靈活性同噸位都仲係度,就算佢咩都唔做企底線或者弧頂都夠哂威脅性
防守會唔會比人打爆又另一回事
成班喺度吹奉melo真係笑撚死, 喺垃圾東岸可以四年冇得打playoff都仲叫球星?
記得上季開季前吹到knicks可以東岸第二, 結果playoff都入唔到又賴禪師

睇衰雷霆, 不過希望佢唔好連playoff都冇得打啦

盲反到傻撚咗?
先唔好講玻璃rose
Noah鳩企都夠開心啦
盲反都要講道理

ON9到賴隊友

應該係班人未睇nba

4年前佢29歲

加上佢準度 靈活性同噸位都仲係度,就算佢咩都唔做企底線或者弧頂都夠哂威脅性

拎波打low post係技術含量同射術黎講 除左司機lma成個nba有邊個好過佢

應該係班人未睇nba

4年前佢29歲

拎波打low post係技術含量同射術黎講 除左司機lma成個nba有邊個好過佢

佢打法好保護性
不過正因為咁 佢唔會有戒指既可能
幾鍾意佢 打街場都學佢打法 同cp3都係 反而其他star學唔到底
真心想Spurs 火箭 okc 快艇呢幾隊隊冧warrios 尤其係個懦夫KD 好想比佢知道由高處跌到谷底既滋味

然後占士一個喺東岸坐享其成,就算勇士去到finals都五勞七傷
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞