[突發]Melo被交易至雷霆

260 回覆
33 Like 5 Dislike
球權又唔係大問題嘅,當然三個入面都頭有一個犧牲數據架喇,睇下邊個肯囉
隊波而家最大問題係組織同防守,睇下教練想點玩,上面話塞熱勇咪又係三巨又係打得起,大佬你睇下人地個教練先,就算唔係頂班起碼都有個好勁嘅長處先

Melo一接波起碼舞幾秒既習慣要改
Melo痴波獨食都講得出
明明佢係聯盟最強嘅無球進攻手

勁同最勁係兩回事
唔明點解咁唔睇好喎 westbrook同pg突破分波能力都強 melo當美國隊咁打無球大把空位3分射 同埋wb pg都射得準 又有robertson adams呢啲苦力 個人覺得算係平衡既 係驚pg同wb有時會爭波打
又多個你當人兄弟
人地當你契弟既活生生例子
屌....melo過騎士打兄弟籃球咪好lor
有LBJ係度,佢可以專心jai刷分
你去西岸同件西書拍...等收皮啦

james咪又係拉開哂然後切入分波 同去雷霆有咩分別
次次組三巨都有人話球權問題
綠軍熱水勇士咪又打到曉飛,睇定d先啦,呢隊又唔似上年公牛有致命問題,可能夾下夾下又打得唔錯呢

西書條柒頭有咖哩咁無私 kd條垃圾就唔洗走啦
如果雷霆打贏勇士kd會唔會返雷霆

贏到先講 打飛機就叻
綠軍熱水勇士咪又打到曉飛,睇定d先啦,呢隊又唔似上年公牛有致命問題,可能夾下夾下又打得唔錯呢

你有無睇KD分身ACC講既野架?沖出黎柒
成隊雷霆得WB識打波,其他都係廢既頂唔住先走
關無私唔無私咩事
東岸能手個個都驚左吾皇 走晒去西岸
話melo霸球權個d有冇睇架
melo前兩季持球時間只係排緊聯盟5x位,
上季拎波既時間仲少過rose
melo最大問題係防守懶散,
同埋佢唔係好夠速守sf,加上nyk除左por仔之外無人識防守
但okc有pg,rob同adam,melo守番pf位問題應該無咁不大

上得多台狗d nba fb
邊有計

印象流基本,仲有班仆街好鐘意話melo去nyk搞到a米無波打,但明明第一季之後a米自己瘋狂傷根本最尾三四年無點打過波,咁都入melo數痴9線。

瓜瓜毒瘤,汪汪汪

關無私唔無私咩事

認真,前季roberson三分空曬唔射真係睇到屌出聲
上季又比人hack,間接累輸曬成隊波
其實以佢既防守能力可以係聯盟打好穩
唔知係咪太冇自信,影響重要關頭既發揮
其實melo拎得分王果年都唔係成日拎波打 有空檔佢球球三分抽起就有仲有效率
好憎果d 唔夠勇打=哂氣嘅講法
咁講嘅話nba應該解散淨兩隊就夠
wb 同 melo 都叫易啲分工
pg定位係咩

大鎖

關無私唔無私咩事

睇KD仲係雷場上D身體語言同西書帶過半場即射之後D反應就知佢有幾撚鋸佢啦
上幾頁仲想拎西書場均10助黎話佢無私
都唔知幾撚多水份
都過唔到勇架啦
利申猢狗
老老實實,melo一早回撚晒塘,防守又廢
唔睇好
拉埋Porzingis一齊去就

綠軍勇士本身三巨頭都有人可以打無球
熱火有wade同bosh肯退讓
睇返今次 西書同melo兩件 我無眼睇

on9 melo最勁係無球

關咩事
西岸勇士咪仲難贏
吾皇今年隊波點睇都易贏過勇士喇

關咩事
西岸勇士咪仲難贏
吾皇今年隊波點睇都易贏過勇士喇

鬼唔知咩 講廢話
但東岸個班星大部分都1人球隊 打左咁多年都贏唔到吾皇
依家轉去西岸組團 起碼希望多過原本個隊

綠軍勇士本身三巨頭都有人可以打無球
熱火有wade同bosh肯退讓
睇返今次 西書同melo兩件 我無眼睇

on9 melo最勁係無球

其實melo拎得分王果年唔算好痴波打
Melo去火箭好似夾d
下年東岸all star真係慘不忍睹
Melo去火箭好似夾d
下年東岸all star真係慘不忍睹

我皇表示單手都打嬴西岸班垃圾
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞