[突發]Melo被交易至雷霆

260 回覆
33 Like 5 Dislike
Melo去火箭應該可以打得好得去雷霆
希望佢可以打出成績唔好比人話毒瘤啦

on9先會話melo毒瘤

佢地剩係識睇勇騎塞,無計

Melo 根本盡晒力
屌,一起睇到個trade
Kanter 永遠都係family
Melo去火箭應該可以打得好得去雷霆
希望佢可以打出成績唔好比人話毒瘤啦

on9先會話melo毒瘤

佢地剩係識睇勇騎塞,無計

Melo 根本盡晒力

波唔係個個識睇
反而覺得melo會返生
屌,一起睇到個trade
Kanter 永遠都係family

Kanter好柒
可能又比kd寸
等睇更衣室打大交
Melo 出名性格臭做開大佬

唔係掛melo出名性格臭 NBA 最好人緣個群尼喎

尼你老母

Nene, lin, d'antoni 全部都有插melo
nene有講過melo好多時hea住打同keep自己數據最緊要
過去幾年係NY根本當返工冇諗住帶隊衝冠

格臭同hea打2回事
去OKC
幾時籃球係打兩個波架
批死一定吵大鑊

但melo 邊次個隊友唔係球權佬?
westbrook啲組織垃圾到一個點,仲要加個持球型打法嘅pg,melo都唔知有冇出手機會Melo入火箭有cp3,harden一定打得好好多

之前同kd夾,kd都拎mvp啦
一巴打落Kanter 到, 睇塞爾特人都知球員無謂講咁多野喇
話melo霸球權個d有冇睇架
melo前兩季持球時間只係排緊聯盟5x位,
上季拎波既時間仲少過rose
melo最大問題係防守懶散,
同埋佢唔係好夠速守sf,加上nyk除左por仔之外無人識防守
但okc有pg,rob同adam,melo守番pf位問題應該無咁不大
Melo痴波獨食都講得出
明明佢係聯盟最強嘅無球進攻手
但係比起火箭 眼係覺得火箭有睇頭d 不過都希望thunder打9 25仔

但係你賣土佬咪即係印證咗條25仔講嘅先係道理囉
This is business 何來有family
都係過黎幫我西咩位比佢搶板
話melo霸球權個d有冇睇架
melo前兩季持球時間只係排緊聯盟5x位,
上季拎波既時間仲少過rose
melo最大問題係防守懶散,
同埋佢唔係好夠速守sf,加上nyk除左por仔之外無人識防守
但okc有pg,rob同adam,melo守番pf位問題應該無咁不大

上得多台狗d nba fb
邊有計

印象流基本,仲有班仆街好鐘意話melo去nyk搞到a米無波打,但明明第一季之後a米自己瘋狂傷根本最尾三四年無點打過波,咁都入melo數痴9線。
等睇更衣室打大交

尼你老母

nene有講過melo好多時hea住打同keep自己數據最緊要

妮妮之前先係ig 度歡迎佢入箭
等睇更衣室打大交

尼你老母

妮妮之前先係ig 度歡迎佢入箭

mda都話唔介意再次執教melo
去OKC
幾時籃球係打兩個波架
批死一定吵大鑊

Melo可以做射手
westbrook啲組織垃圾到一個點,仲要加個持球型打法嘅pg,melo都唔知有冇出手機會Melo入火箭有cp3,harden一定打得好好多

之前同kd夾,kd都拎mvp啦

條賤人拎到係因為二少傷足全季佢帶伊巴卡都有59勝咋
你睇下調返轉頭又點,西岸第9
留意到有人話melo 持球型
笑撚左
留意到有人話melo 持球型
笑撚左

係咪玩2k見佢能力值廢當睇左
佢仍然係全聯盟最強進攻手之一
Melo仲想拎好多球權?以為自己仲係top 1球星咩
主要做射手拉空space比WB爆上去同分下波比佢射架咋
間中iso爆下ok既
WB有球星同隊肯定會分多d波,上季無第二個係穩陣
話melo無諗過呢兩年帶nyk去拎冠既,識唔識睇波?
NYK隊波唔好話拎冠,入playoff都忟,講佢無鬥心真係haters先講得出
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞