[突發]Melo被交易至雷霆

260 回覆
33 Like 5 Dislike
東岸能手個個都驚左吾皇 走晒去西岸

又幾智障先講得出呢啲嘢
Melo去火箭好似夾d
下年東岸all star真係慘不忍睹

我皇表示單手都打嬴西岸班垃圾

成班喺度吹奉melo真係笑撚死, 喺垃圾東岸可以四年冇得打playoff都仲叫球星?
記得上季開季前吹到knicks可以東岸第二, 結果playoff都入唔到又賴禪師

睇衰雷霆, 不過希望佢唔好連playoff都冇得打啦
MELO 奧運射手MODE
屌,咪又係比我手感籃球4比0掃走,
無論係柒箭定黑雷都係咁話
甜瓜老啦。
Griffin 過去 thunder 都仲可能有得打
甜瓜老啦。

過去同WB鬥上腦鬥派膠?
甜瓜老啦。

短手芬有邊年係健康架
話melo無諗過呢兩年帶nyk去拎冠既,識唔識睇波?
NYK隊波唔好話拎冠,入playoff都忟,講佢無鬥心真係haters先講得出

成班浪射型散步隊友
想唔輸都好難
有西書係到 你肯定Melo有波打?

切入分球 你覺得佢兩個會無波到?

中距離同背籃先係melo最強既技術
其實西書咁打對melo有著數
起碼唔洗成日沖入去
放棄防守陣🤣🤣
球權又唔係大問題嘅,當然三個入面都頭有一個犧牲數據架喇,睇下邊個肯囉
隊波而家最大問題係組織同防守,睇下教練想點玩,上面話塞熱勇咪又係三巨又係打得起,大佬你睇下人地個教練先,就算唔係頂班起碼都有個好勁嘅長處先

Melo一接波起碼舞幾秒既習慣要改

冇人pick唔舞可以做啲乜
放棄防守陣🤣🤣

正選五件至少兩件大閘級
ADAMS西書都合格線以上
點放棄防守
成班喺度吹奉melo真係笑撚死, 喺垃圾東岸可以四年冇得打playoff都仲叫球星?
記得上季開季前吹到knicks可以東岸第二, 結果playoff都入唔到又賴禪師

睇衰雷霆, 不過希望佢唔好連playoff都冇得打啦

盲反到傻撚咗?
先唔好講玻璃rose
Noah鳩企都夠開心啦
盲反都要講道理
放棄防守陣🤣🤣

正選五件至少兩件大閘級
點放棄防守

Pg防守其實叫過得去
西書adam都叫放棄防守既話我諗你返去睇cba好過
真心想Spurs 火箭 okc 快艇呢幾隊隊冧warrios 尤其係個懦夫KD 好想比佢知道由高處跌到谷底既滋味
放棄防守陣🤣🤣

正選五件至少兩件大閘級
點放棄防守

Pg防守其實叫過得去

PG連我皇都叫守到下點只過得去啊大佬
真心想Spurs 火箭 okc 快艇呢幾隊隊冧warrios 尤其係個懦夫KD 好想比佢知道由高處跌到谷底既滋味

我湧邊有咁易隊冧
放棄防守陣🤣🤣

正選五件至少兩件大閘級
點放棄防守

Pg防守其實叫過得去

保守啲
廢事俾人話
砌左隊辣殺出黎就諗住贏到禾湧
不如望下季禾潮又贏湧仲好啦
放棄防守陣🤣🤣

正選五件至少兩件大閘級
點放棄防守

Pg防守其實叫過得去

保守啲
廢事俾人話

PG上屆usa team做ace stopper
放棄防守陣🤣🤣

正選五件至少兩件大閘級
點放棄防守

Pg防守其實叫過得去

pg直頭係ace stopper
melo2013年打pf有幾恐怖上面好多人都唔記得左
NYK隊波唔好話拎冠,入playoff都忟,講佢無鬥心真係haters先講得出

成班浪射型散步隊友
想唔輸都好難

咁又唔可以賴人既
你估FOJ帶狃弱會唔會年年都入唔到PO?

成班浪射型散步隊友
想唔輸都好難

咁又唔可以賴人既
你估FOJ帶狃弱會唔會年年都入唔到PO?

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞