[突發]Melo被交易至雷霆

260 回覆
33 Like 5 Dislike
3個都係無波係手就打低幾班既人想睇粒波點分

on9 melo pg打無球幾撚勁
3個都係無波係手就打低幾班既人想睇粒波點分

on9 melo pg打無球幾撚勁
場均10個助攻唔識交波
Melo唔想黎雷霆都交易唔成啦
起碼好過上年多多聲
唔使WB出場抖果陣分數倒水
場均10個助攻唔識交波
起碼好過上年多多聲

板凳仲有冇得進補下
Melo依家咪可以team US咁打無球,你班友成日話佢得打奧運先勁,依家咪終於有機會拍返啲正常隊友唔洗自己打曬囉

Kanter就不嬲都預會走架啦,Thunder郁得到而又高trade value嘅人其實得佢一個
場均10個助攻唔識交波
起碼好過上年多多聲

板凳仲有冇得進補下

Felton,patterson,Abrines,grant
場均10個助攻唔識交波
起碼好過上年多多聲

板凳仲有冇得進補下

Felton,patterson,Abrines,grant

其實唔差
係差個中鋒
早排adams先剃左so 今日就胡so兄弟拆伙
PG 同 Melo 今個暑假都好努力練波
Hoodie Melo
屌....melo過騎士打兄弟籃球咪好lor
有LBJ係度,佢可以專心jai刷分
你去西岸同件西書拍...等收皮啦

我皇而加防守回哂塘,再加埋it melo jr既話,場場失分100不是夢
而加雷霆攻守平衡,再整一整d後備就好好j
之前wb夾kd咪又係咁打 有咩問題

但老實講
kd組織好過wb
我覺得三個人面要夾得好最大隱憂係wb
始終佢打pg位嚟講控場能力唔夠穩定
要打快或打慢既decision 都未係好好

話去就去咩
nyk邊肯食猗班老將
算鳩數啦 到頭黎又咪冇戰術可言 仲話同人地勇士比 都唔撚知醜 人地磨合到接近完美
如果雷霆打贏勇士kd會唔會返雷霆

有PG,不了

返嚟遞毛巾is ok

有PG,不了

垃圾時間亦都有星仔,不了
次次組三巨都有人話球權問題
綠軍熱水勇士咪又打到曉飛,睇定d先啦,呢隊又唔似上年公牛有致命問題,可能夾下夾下又打得唔錯呢

綠軍勇士本身三巨頭都有人可以打無球
熱火有wade同bosh肯退讓
睇返今次 西書同melo兩件 我無眼睇
球權又唔係大問題嘅,當然三個入面都頭有一個犧牲數據架喇,睇下邊個肯囉
隊波而家最大問題係組織同防守,睇下教練想點玩,上面話塞熱勇咪又係三巨又係打得起,大佬你睇下人地個教練先,就算唔係頂班起碼都有個好勁嘅長處先
話melo霸球權個d有冇睇架
melo前兩季持球時間只係排緊聯盟5x位,
上季拎波既時間仲少過rose
melo最大問題係防守懶散,
同埋佢唔係好夠速守sf,加上nyk除左por仔之外無人識防守
但okc有pg,rob同adam,melo守番pf位問題應該無咁不大

大致認同

但對勇小球

怕會同上年騎既愛咁一個累全家
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞