[突發]Melo被交易至雷霆

260 回覆
33 Like 5 Dislike
東岸執淨騎士巫師
台狗啲野笑下就算
你當台狗啲野係堅料就唔好喇
你唔見好多FB籃球page都有好多台狗衝出黎柒咩
好耐冇留意MELO,原來依家D進攻變曬定點投射
https://www.youtube.com/watch?v=N-F_79uM61I
騎士同火箭都拎D 垃圾想換人隻車
球權論撚係咪無睇過奧運

騎士唔算掛
用架法拉利換人架壞左既林寶
有西書係到 你肯定Melo有波打?
有西書係到 你肯定Melo有波打?

切入分球 你覺得佢兩個會無波到?
台狗啲野笑下就算
你當台狗啲野係堅料就唔好喇
你唔見好多FB籃球page都有好多台狗衝出黎柒咩

唔駛台狗啦依度都講撚左幾年
希望今年打返水準唔駛再俾人講啦

騎士唔算掛
用架法拉利換人架壞左既林寶

講緊今次呢單
騎係出Shumpert同Frye
火箭仲衰 仲要屈人食RA份垃圾約
wb 同 melo 都叫易啲分工
pg定位係咩
做乜鳩咁多人憎melo?
話Westbrook 唔識分波嘅真係印象流

不嬲都多人話佢獨食
等睇更衣室打大交
Melo 出名性格臭做開大佬

唔係掛melo出名性格臭 NBA 最好人緣個群尼喎

尼你老母

Nene, lin, d'antoni 全部都有插melo
nene有講過melo好多時hea住打同keep自己數據最緊要
過去幾年係NY根本當返工冇諗住帶隊衝冠

妮妮之前先係ig 度歡迎佢入箭

mda都話唔介意再次執教melo

印象中Lin亦無屌過佢 淨係講過係melo同教練講比機會佢

佢係識分波,不過絕對唔係組織
次次key到最後幾秒出唔到手繼續射
真係射唔出先分波
好事黎,nyk無心搞隊波不如執柒左佢啦

真係射唔出先分波

認同,識傳波唔代表識組織

不嬲都多人話佢獨食

見佢射波多,助攻少就話獨食
之前wb夾kd咪又係咁打 有咩問題

真係射唔出先分波

有無諗上年隊波可以分比邊個?
比rob 9射3分?
melo做返奧運咁射射射應該幾有睇頭
wb 同 melo 都叫易啲分工
pg定位係咩
等睇更衣室打大交
Melo 出名性格臭做開大佬

唔係掛melo出名性格臭 NBA 最好人緣個群尼喎

尼你老母

Nene, lin, d'antoni 全部都有插melo
nene有講過melo好多時hea住打同keep自己數據最緊要
過去幾年係NY根本當返工冇諗住帶隊衝冠

妮妮之前先係ig 度歡迎佢入箭

mda都話唔介意再次執教melo

印象中Lin亦無屌過佢 淨係講過係melo同教練講比機會佢

是撚旦啦幾多年前
講都講到悶
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞