[突發]Melo被交易至雷霆

260 回覆
33 Like 5 Dislike
次次組三巨都有人話球權問題
綠軍熱水勇士咪又打到曉飛,睇定d先啦,呢隊又唔似上年公牛有致命問題,可能夾下夾下又打得唔錯呢

綠軍勇士本身三巨頭都有人可以打無球
熱火有wade同bosh肯退讓
睇返今次 西書同melo兩件 我無眼睇

on9 melo最勁係無球

其實melo拎得分王果年唔算好痴波打

係咪有kidd果年?
真心想Spurs 火箭 okc 快艇呢幾隊隊冧warrios 尤其係個懦夫KD 好想比佢知道由高處跌到谷底既滋味

然後占士一個喺東岸坐享其成,就算勇士去到finals都五勞七傷

禾湧去到final個態一定係最fit 成班西岸幫佢地操起曬
成班喺度吹奉melo真係笑撚死, 喺垃圾東岸可以四年冇得打playoff都仲叫球星?
記得上季開季前吹到knicks可以東岸第二, 結果playoff都入唔到又賴禪師

睇衰雷霆, 不過希望佢唔好連playoff都冇得打啦

盲反到傻撚咗?
先唔好講玻璃rose
Noah鳩企都夠開心啦
盲反都要講道理

ON9到賴隊友

台狗冇腦唔怪你
綠軍熱水勇士咪又打到曉飛,睇定d先啦,呢隊又唔似上年公牛有致命問題,可能夾下夾下又打得唔錯呢

係咪有kidd果年?

好似比立斯

係咪有kidd果年?

好似比立斯

得分王果年係kidd
不過比立斯果年都好sm
輸比kobe

係咪有kidd果年?

好似比立斯

得分王果年係kidd
不過比立斯果年都好sm
輸比kobe

09金塊個年kmart真係

係咪有kidd果年?

好似比立斯

得分王果年係kidd
不過比立斯果年都好sm
輸比kobe

但係billups 同melo 真係好撚掂果年
幫我皇掃走勇

係咪有kidd果年?

好似比立斯

得分王果年係kidd
不過比立斯果年都好sm
輸比kobe

但係billups 同melo 真係好撚掂果年

Billups活塞到金塊時期嘅波好好睇

有球撚左高比用佢背脊開波

屌 我記得
同埋第一輪屌打cp3 一分都拎唔到

係咪有kidd果年?

MELO勁在無波 但肯唔肯/慣唔慣打無波 又係另一個問題
講咁多做咩 條友揀波打
佢心情唔好企係度都仲得
講咁多做咩 條友揀波打
佢心情唔好企係度都仲得

終於有人講重點, 喺度打飛機講melo進攻點勁根本冇意思
從來都冇人質疑佢進攻能力, 心態先係問題
黎緊OKC都係內鬥收場多
睇返呢個post真係笑撚死左
球權又唔係大問題嘅,當然三個入面都頭有一個犧牲數據架喇,睇下邊個肯囉
隊波而家最大問題係組織同防守,睇下教練想點玩,上面話塞熱勇咪又係三巨又係打得起,大佬你睇下人地個教練先,就算唔係頂班起碼都有個好勁嘅長處先

Melo一接波起碼舞幾秒既習慣要改

sorry,估唔到三個都犧牲數據
呢排好忙冇留意NBA
有冇FANS講下打無球好叻o既melo係咪帶領雷霆排緊西岸第一
鞭鞭有力
心水清
你最有腦
屌笑撚死, 畀人買斷埋
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞