IT界討論區: 走定唔走 (17)

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
求online 真免費嘅coding courses
好多玩玩下就要比錢
有冇巴打介紹下
好多玩玩下就要比錢
有冇巴打介紹下

外行黎伸手
不了
好多玩玩下就要比錢
有冇巴打介紹下

外行黎伸手
不了

好多玩玩下就要比錢
有冇巴打介紹下

外行黎伸手
不了

外行黎伸手
不了(保持隊形)
好多玩玩下就要比錢
有冇巴打介紹下

外行黎伸手
不了

佢都外行?
佢好似係依個post重係個位數既時候已經係度
ok
我已經打爛左條隊了
好多玩玩下就要比錢
有冇巴打介紹下

外行黎伸手
不了

佢都外行?

我都係啦,但我都覺得自己未入到行(至小人工唔係呢行既人工先 )
唔知你想要d咩COURSE
edx,datacamp,hackerrank,courseA呢D試左未
好多玩玩下就要比錢
有冇巴打介紹下

外行黎伸手
不了

佢都外行?

我都係啦,但我都覺得自己未入到行(至小人工唔係呢行既人工先 )

Sad but true
唔知你想要d咩COURSE
edx,datacamp,hackerrank,courseA呢D試左未

Thanks 巴打
之前Google search
玩玩下要入Credit Card仲要交月費

Network要shift
好睇體質
好多玩玩下就要比錢
有冇巴打介紹下

外行黎伸手
不了

佢都外行?

洗唔洗乜都加密
好多玩玩下就要比錢
有冇巴打介紹下

外行黎伸手
不了

佢都外行?

好多玩玩下就要比錢
有冇巴打介紹下

外行黎伸手
不了

佢都外行?

除左幾個成日黎請人既巴打
真係冇認名

行內定行外
寫code都要on call

狗都唔屌

狗都唔屌

一隻識寫code的user support 狗
有兩年exp 其中一年係placement,
而家轉工 有一份offer 比我21k perm
上一份係19k 你地覺得如何 個加薪程度

轉工加得10%左右你自己接受到咪得
除非做三幾個月就轉
>1年轉起碼叫加20%

佢已經叫我下星期一番工 但味簽contract
黎緊今個星期仲有兩個 interview 睇下點先
果份in 如果有消息 一定高過而家呢份 23k 同 27k
加得10% 但有福利同perm 上面兩份係secondment

狗都唔屌

一隻識寫code的user support 狗

application support 啦,改完CODE STANDBY 下定咩?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞