【LIHKG】【Indie】此時此刻,你在播放哪張專輯XV

1001 回覆
11 Like 0 Dislike
其實呢度有幾個會員我係分唔到

鹿仔

其實要分唔難 就好似音樂分類咁去分就易好多
好似 國際嘻哈、後搖詩琳、膠鞋鹿仔、韓狗曼克、慘情咩事、爬山碌卡、灰熊形池、高質老虎
屌老細打來 開工先

遲吓我轉行做蝗狗,發掘及支持共產黨下嘅文藝創作。

鹿仔

好似 國際嘻哈、後搖詩琳、膠鞋鹿仔、韓狗曼克、慘情咩事、爬山碌卡、灰熊形池、高質老虎
屌老細打來 開工先

十卜共產黨

鹿仔

屌老細打來 開工先

十卜共產黨

講indie bam

鹿仔

屌老細打來 開工先

鹿仔

屌老細打來 開工先

十卜共產黨

你咪喺度混淆視聽
Throw on your favorite reel that's good to go
On the analog player watch the people glow
Sit back to the breeze let the memories flow
Comedy tragedy all the highs and lows

https://m.youtube.com/watch?v=UyoYf7rZVGI

Efrim Manuel Menuck (GYBE) - Plays High Gospel

Post Rock, Experimental

https://itunes.apple.com/hk/album/plays-high-gospel/id482987950

聽著等GYBE新碟上線

Efrim Manuel Menuck (GYBE) - Plays High Gospel

Post Rock, Experimental

https://itunes.apple.com/hk/album/plays-high-gospel/id482987950

聽著等GYBE新碟上線

efrim menuck

我又聽

鹿仔

屌老細打來 開工先

最define 到國際bb梗係姓汪的, 戲曲嘅權威
Death Grips - Niggas on the Moon (2014)

橙....
退出算
橙....
退出算

挽留

鹿仔

屌老細打來 開工先

我要改名做中国牌

鹿仔

屌老細打來 開工先

我要改名做中国牌

鹿仔

屌老細打來 開工先

我要改名做中国牌

中国牌鮮橙
橙....
退出算

挽留

願意用不如碌卡啦仆街條J黎挽留MonsterHead巴打
橙....
退出算

挽留

支持
橙....
退出算

挽留

支持

支持 +1
橙....
退出算

挽留

支持

唔通係因為我將indie 八仙個位俾咗碌卡嘅關係?
咁我順應民意 踢條友仔落山啦
新indie 八仙:中蟈嘻哈、後搖詩琳、膠鞋鹿仔、韓狗曼克、慘情咩事、神人獸頭、灰熊形池、跳舞老虎
橙....
退出算

挽留

支持

新indie 八仙:中蟈嘻哈、後搖詩琳、膠鞋鹿仔、韓狗曼克、慘情咩事、神人獸頭、灰熊形池、跳舞老虎

八仙
橙....
退出算

挽留

支持

he's on another level, 不能同我相提並論. 你冇做錯
今朝一彈起身未屙尿就立志要聽呢首歌

i don't know how to reach you
i don't know where to look
i turn away, i fold the page, i close the book.

https://www.youtube.com/watch?v=1Drv_nKE5sU
橙....
退出算

挽留

支持

送上阿蛆式飛吻乙個

https://youtu.be/IcfBx3Fkz-I
聽日出碟
重溫下佢cover Laurie Anderson首O’ Superman
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞