【LIHKG】【Indie】此時此刻,你在播放哪張專輯XV

1001 回覆
11 Like 0 Dislike
係啊佢偷睇我ig
不過隔多排連我d frd personal ac個d全部都unfollow哂
連fyp開既個個ig 都unfollow埋
youtube share過俾我既playlist都del左
洗唔洗咁小氣 知佢拍拖我都無搵佢啦

btw 竇靖童隻新碟好撚正

點知人哋有睇你IG?

有post story
同埋 我有佢ig ac 見到佢search history

佢都幾好心機咁得閒搵番晒咁多嘢去del

仲未del 我冇心del
諗住等佢做 點知佢都冇做到
大家日日都睇大家嘅野
但係冇聯絡

乖啦 聽歌 唔好諗衰野
https://www.youtube.com/watch?v=ybfWYpYhTQQ
盧廣仲 - 魚仔
#悲傷釋放

曾經好迷嘅廣仲 想佢做我老公 hehe

聽過live

唔知點解係咁loop

依隻好聽 搞到我都想LOOP

loop啦
新po留碟

Library Tapes - Komorebi

Ambient, Neo classical

https://itunes.apple.com/hk/album/komorebi-ep/id1277981790

有時咩都唔做 就咁聽吓歌就一晚都幾好呀

永遠都係舊野好

https://open.spotify.com/track/6brlyOVbWIU5MNmtReqyZ2

呢首歌講故仔咁款唱極都有,但唱黎唱去都係果d樂句
但呢近十分鐘總係不知不覺就過去

可能係首歌好岩mood
年尾想去中東旅行
但去完遲d入美國境係咪會搜身搜到連賓州都俾人搜埋.......
年尾想去中東旅行
但去完遲d入美國境係咪會搜身搜到連賓州都俾人搜埋.......

唔係直接由中東入應該冇事

我叫穆斯林兄弟我仲大獲過你
係啊佢偷睇我ig
不過隔多排連我d frd personal ac個d全部都unfollow哂
youtube share過俾我既playlist都del左

點知人哋有睇你IG?

有post story

過左去
係估唔到男人老狗可以小氣到咁
仲要private埋自己ig

我以為你仔黎
年尾想去中東旅行

係啊佢偷睇我ig

點知人哋有睇你IG?

有post story

過左去

我以為你仔黎

佢Ex係男人
唔代表佢一定係女
年尾想去中東旅行

年尾想去中東旅行

點知人哋有睇你IG?

有post story

過左去

我以為你仔黎

佢Ex係男人
唔代表佢一定係女

我地要相信大家user既顏色
就好似我真係女一樣,不過大家唔信
年尾想去中東旅行

點知人哋有睇你IG?

有post story

過左去

我以為你仔黎

佢Ex係男人
唔代表佢一定係女

有post story

過左去

我以為你仔黎

佢Ex係男人
唔代表佢一定係女

你樣底都唔差

Jad Fair, Tenniscoats, Norman Blake - Raindrops

https://itunes.apple.com/hk/album/raindrops/id1239886679

Indie pop, Experimental, Joyful Noise Recordings compilation

9588 但又要好想loop吓
年尾想去中東旅行

英法?

Jad Fair, Tenniscoats, Norman Blake - Raindrops

https://itunes.apple.com/hk/album/raindrops/id1239886679

Indie pop, Experimental, Joyful Noise Recordings compilation

9588 但又要好想loop吓

呢個組合好吸引!估唔到tenniscoats關佢兩個事
年尾想去中東旅行

英法?

過左去

我以為你仔黎

佢Ex係男人
唔代表佢一定係女

你樣底都唔差

街尾阿三姑同六嬸次次都叫我靚女

過左去

我以為你仔黎

佢Ex係男人
唔代表佢一定係女

你樣底都唔差

街尾阿三姑同六嬸次次都叫我靚女

我係仔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞