一句講哂, TOUCH ID 定 FACE ID

205 回覆
1707 Like 55 Dislike
如果挖得返touch id發佈會D高登post就精彩,咪一樣屌到反皮,估唔到幾年後就上左神台

TouchID個陣係屌炒冷飯者
如果挖得返touch id發佈會D高登post就精彩,咪一樣屌到反皮,估唔到幾年後就上左神台

TouchID個陣係屌炒冷飯者

梗係唔係啦
又話斬手指又話手指傷咗開唔到
但最正都係用lin
點解要封
apple真係一巴巴打落連登仔度
早排先有一堆ifans話無可能無touch id

Who!? 唔係一早流出話無咩

https://lihkg.com/thread/308491/page/1?ref=android

之前係 j 緊屏幕指紋解鎖

https://lihkg.com/thread/308491/page/1?ref=android

一堆話無可能
無touch id 點俾錢
睇情況
unlock 部機 網上apple pay 可能faceid 方便
但出街用apple pay 點睇都係touchid 方便

一堆話無可能
無touch id 點俾錢

點解唔叫Lookid, Seeid
Verb對返 verb

face 都可以係verb

係喎

touch都可以係noun
以window hello+surface pro 經驗
只要角度唔太離譜,有冇眼鏡、化妝係冇咩影響
face id用相開唔開到
行開咗比frd拎起部機就仆街喇
face id
屌你 nexud 一早得啦 講乜鳩好似最強科技 面形加三角對 有幾難
face id用相開唔開到
行開咗比frd拎起部機就仆街喇

梗係唔得啦
face id
屌你 nexud 一早得啦 講乜鳩好似最強科技 面形加三角對 有幾難

就係抄㗎啦
但人地個brand build得好
係囂張得起
講咩都嘥氣
諗起係office解鎖就頭痛
apple呢幾年啲所謂新features不嬲都係android前幾年已經出左,但人地advance 得好搞到成班港豬以為新野你又吹佢唔脹

touch id已經係好好例子,冇記錯當時motorola atrix已經有指紋解鎖,不過要掃去解鎖唔夠touch id放上去+360度都sense到咁屈咁方便

應該有得密碼解鎖

應該有得密碼解鎖

比你自己?
apple呢幾年啲所謂新features不嬲都係android前幾年已經出左,但人地advance 得好搞到成班港豬以為新野你又吹佢唔脹

touch id已經係好好例子,冇記錯當時motorola atrix已經有指紋解鎖,不過要掃去解鎖唔夠touch id放上去+360度都sense到咁屈咁方便

不嬲㗎啦
人要軟硬件公司
唔同你玩整合同你鬥大ram咩
根本and機問題就只係整合做得差
一定係touchid, 一攞上手就放隻手指落去,到對眼對正個moon個陣已經解左鎖用得

發報會face ID 第一下已經FAIL
出到黎你班ifanboy咪又打哂j話好用好創新
以後啲人偷電話唔係切手指,要割面皮/成個頭
冇光點開?
冇光點開?

紅外線
如果faceid係好準同好快,即係約1秒已經可以解鎖既話,faceid會幾好用

但最好當然2樣都有喇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞