【颱風追擊】1718號 泰利 TALIM(20W)+ 1719號 杜蘇芮 DOKSURI(21W)

535 回覆
13 Like 2 Dislike

有人話今日秋涼

邊個話

討論區啲post,而且好多人認同

E.g.暖化撚出黎啦 e.g.今年九月真係少有地咁涼 睇到嚇左跳

14/16站10+

逐漸變黑又得
立即變黑晒亦得
得咗

有人話今日秋涼

邊個話

E.g.暖化撚出黎啦 e.g.今年九月真係少有地咁涼 睇到嚇左跳

14/16站10+

逐漸變黑又得
立即變黑晒亦得
得咗

10/10+

有人話今日秋涼

邊個話

14/16站10+

逐漸變黑又得
立即變黑晒亦得
得咗

10/10+

點解大埔同觀塘AQI一樣但AQHI一個係10一個係10+

有人話今日秋涼

邊個話

14/16站10+

逐漸變黑又得
立即變黑晒亦得
得咗

10/10+

有人話今日秋涼

邊個話

14/16站10+

逐漸變黑又得
立即變黑晒亦得
得咗

10/10+

AQI 睇最高,AQHI要計平均

有人話今日秋涼

邊個話

14/16站10+

逐漸變黑又得
立即變黑晒亦得
得咗

10/10+

有人話今日秋涼

邊個話

14/16站10+

逐漸變黑又得
立即變黑晒亦得
得咗

10/10+

AQI 睇最高,AQHI要計平均

今日呼吸困難
泰利去到熊本應該會減弱晒?

弱極有個譜不過超強變ty減弱程度係好多但ty風速都仲好勁

我用香港打風既認知係移左入陸地就會玩完

我用香港打風既認知係移左入陸地就會玩完

佢都無移入過陸
而且日本陸地削弱颱風能力有限,
點同華南多山地形比

成條J咁
bam

成條J咁

好地地圓頭乜搞成倒J頭咁啊

成條J咁

松茸得唔得,話曬都去日本雖然真係似J

成條J咁

今日上去實測咗,都幾turbulent

得返半圈實測最大風既站得22.2m/s係真係sts都無定要好近先扯到上去呢

成條J咁

今日上去實測咗,都幾turbulent

uncle
Login Name: TALIM2017
Password: Minamikyūshū-shi

平成29年 台風第18号に関する情報 第108号
平成29年 9月17日11時36分 気象庁予報部発表

(見出し)
台風第18号の中心は、17日11時半頃に、鹿児島県南九州市付近に上陸
しました。

(本文)
なし。
空氣極差 又熱
空氣又極差

空氣又極差

臨打風前一日咁 但明明無風打
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞