【颱風追擊】1718號 泰利 TALIM(20W)+ 1719號 杜蘇芮 DOKSURI(21W)

535 回覆
13 Like 2 Dislike
日頭一樣33-35度,咪發夢

有風無風差好遠
溫度係其中一個因素黎既姐

濕度高低都差好遠
Btw乜依家有33-35 我地係咪睇緊唔同天文台

講緊日頭最高,但而家都31,你當今朝21?

咁等睇埋晏晝幾度
泰利 超強颱風?

好涼
屌 杜蘇芮搞到泰國落雨
好涼

落咗公司樓下散步吹風 超舒服
呢啲天氣再凍番少少冇咁曬就正

agger

agger

認同
今朝啲風呼呼聲 即刻熄冷氣

agger

認同

但未有冷空氣之前就希望多d雨少d太陽

白色圈個位今年有三個風用過,
塔拉絲芝士,桑卡同杜太
黑色圈個位今年仲未有風用過
海南北部同粵西今年空颱?
泰利好靚
Btw蘇芮最後的確係越西越強,但都無如gfs預咁強當初報930hpa子彈颱,而家ty都未到gfs而家預login越南時963hpa
所以再次證明gfs一計ty或以上既風就hang機計出怪物強度,下次見到gfs又報930之類唔使信到十足同之類
秦利=台灣版黑人問號魚
雷超=台灣版洛克人
台灣東面得一堆島仔應該出唔到蓮花台灣版
秦利=台灣版黑人問號魚
雷超=台灣版洛克人

雷超洛克人係路徑無大偏差但起唔到風
黑人秦利問號魚係路徑大偏差大鑊變無風

而且係大家一齊錯,香港台灣日本美國支那全炒所以唔係個別機構廢,係真係科技水平現時預報水準既限制
泰利好靚

泰利好靚

秦利=台灣版黑人問號魚
雷超=台灣版洛克人

而且係大家一齊錯,香港台灣日本美國支那全炒所以唔係個別機構廢,係真係科技水平現時預報水準既限制

副睪:怪我囉
Btw蘇芮最後的確係越西越強,但都無如gfs預咁強當初報930hpa子彈颱,而家ty都未到gfs而家預login越南時963hpa
所以再次證明gfs一計ty或以上既風就hang機計出怪物強度,下次見到gfs又報930之類唔使信到十足同之類

對泰國芭堤雅影響如何
秦利=台灣版黑人問號魚
雷超=台灣版洛克人

其實可以用ai神經網絡預測天氣

對泰國芭堤雅影響如何

風就唔會有,大雨應該走唔甩

對泰國芭堤雅影響如何

風就唔會有,大雨應該走唔甩

玩撚完
泰利隻屎眼好撚大
下星期二飛鹿兒島,風雖然走咗,但驚雨咋
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞