【颱風追擊】1718號 泰利 TALIM(20W)+ 1719號 杜蘇芮 DOKSURI(21W)

535 回覆
13 Like 2 Dislike

泰利開始走下坡

曾經雷達中既泰利

杜蘇芮總算第一次雷達見到眼

最後杜蘇芮都升到上sty先收工 都算唔錯

準備login越南

準備login越南

jtwc 100kt
點解今日無左天氣炎熱個特提?

http://www.hko.gov.hk/wxinfo/ts/index_hkhi_uc.htm

都29.8,幾乎30度

準備login越南

jtwc 100kt

有眼既

準備login越南

jtwc 100kt

有眼既

強颱黎 有眼好正常

準備login越南

jtwc 100kt

有眼既

強颱黎 有眼好正常

幾時增強到咁

準備login越南

jtwc 100kt

有眼既

強颱黎 有眼好正常

幾時增強到咁

係海南島以南果陣開始爆發增強
今世杜蘇芮唔洗比人恥笑啦

準備login越南

jtwc 100kt

有眼既

強颱黎 有眼好正常

幾時增強到咁

係海南島以南果陣開始爆發增強

北部灣水温

http://www.hko.gov.hk/wxinfo/ts/index_hkhi_uc.htm

都29.8,幾乎30度

而家交合32.6

仲唔出酷警
內地中央氣象台周三(13日)推出「我給颱風起名字」的活動,公開徵求民眾為颱風命名,而原因是2016年第22號超強颱風「海馬」在菲律賓造成嚴重災害,因此被世界氣象組織颱風委員會(Typhoon Committee)通過除名,負責為「海馬」取名的中國要提交新的颱風名字。 

BTW天鴿應該除硬唔知日本又用邊個星座名上次先小熊今次不如小狗

颱風小熊正橫過呂宋
超強颱風小狗已於上海市登陸
內地中央氣象台周三(13日)推出「我給颱風起名字」的活動,公開徵求民眾為颱風命名,而原因是2016年第22號超強颱風「海馬」在菲律賓造成嚴重災害,因此被世界氣象組織颱風委員會(Typhoon Committee)通過除名,負責為「海馬」取名的中國要提交新的颱風名字。 

BTW天鴿應該除硬唔知日本又用邊個星座名上次先小熊今次不如小狗

颱風小熊正橫過呂宋
超強颱風小狗已於上海市登陸

海狗 海獅
大陸中意用海字頭
泰利個風勁唔勁?宜家係大阪好驚

會落雨 大風
泰利個風勁唔勁?宜家係大阪好驚

會落雨 大風

減弱緊,但去到日本都應該仲好勁下,
去到大阪就應該8號風球風力啦
杜蘇芮今世終於meet甩裸跑小娘之名

一雪前恥 笑鳩我呀拿 投胎你班仆街就知驚!!

一雪前恥 笑鳩我呀拿 投胎你班仆街就知驚!!

越南:笑你果班係珠三角我無笑過

Btw下世蓮花洛克應該怨氣好重
login username:Doksuri2017
login password:QuảngBình,Vietnam
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞